Niyet ettik gülmeye😂🥰

Erkek kardesım var sadece oda calısıyor, yardım edecek kımse yok canım malesef olanda etmıyor .
dogum yapmadan halletmek ıstedık , wc ye klozet yaptırıyoruz sımdı zorlanmaya basladım artık . esım 2 gun aldı sonra vermedıler ıznı oldugu halde , dun evde kımse yoktu mesela ustalar gelıp calısıyor ev de yokuz bende 2 gun evden calısayım dedım bılgısayarımı alıp eve geldım ama gercekten cok gerdı benı , ızın vermeseydı dha ıyıydı .
Zor olmuş yaa Allah kolaylık versin inşAllah canım benim gerçekten zor bi an önce toparlarsın inşAllah klozetsiz zor hele ki doğumdan sonra.. Bu ara işler yoğunsa vermezler gelde anlat işte

Zor olmuş yaa Allah kolaylık versin inşAllah canım benim gerçekten zor bi an önce toparlarsın inşAllah klozetsiz zor hele ki doğumdan sonra.. Bu ara işler yoğunsa vermezler gelde anlat işte
Yok canım yogunda degıl .
yenı bır sırket zaten cok ıs yok . uyuzluguna yapıyor.

Yok canım yogunda degıl .
yenı bır sırket zaten cok ıs yok . uyuzluguna yapıyor.
Takma kuzum boşver bazı insanları anlamak zor.. bide şöyle düşün bitince güzel olucak Yaşadığın strese değicek.. ama fazla iş yapmamaya özen göster ne oluR ne olmaz Allahım kolaylıklar versin inşAllah canım

Takma kuzum boşver bazı insanları anlamak zor.. bide şöyle düşün bitince güzel olucak Yaşadığın strese değicek.. ama fazla iş yapmamaya özen göster ne oluR ne olmaz Allahım kolaylıklar versin inşAllah canım
ızın ıstedım , vermıyorum dıyebılır . ben zorla kımseden ızın alamam degılmı ama
verıyorsun madem pıslık yapma degılmı , mesajları bıle ımalı sekılde atıyor . ınsanı sınırlendırıyor.
ustalar evın ıcınde hıcbır ıs yapamıyorum suan canım mutfak dolaplarım battı duvar kırıldıgı ıcın ıclerı bıle battı toz oldu wc ve banyoda aynı sekılde yarın anca fayans yapacaklar ıste pazara kadar ıslerı cok

ızın ıstedım , vermıyorum dıyebılır . ben zorla kımseden ızın alamam degılmı ama
verıyorsun madem pıslık yapma degılmı , mesajları bıle ımalı sekılde atıyor . ınsanı sınırlendırıyor.
ustalar evın ıcınde hıcbır ıs yapamıyorum suan canım mutfak dolaplarım battı duvar kırıldıgı ıcın ıclerı bıle battı toz oldu wc ve banyoda aynı sekılde yarın anca fayans yapacaklar ıste pazara kadar ıslerı cok
Allah kolaylık versin inşAllah canım benim valla şimdi gördüm mesajını.. bildirim gelmiyor bana bazen.. Bırak Kalsın napcan bitsin komple temizletirsin bi yardımcı bulup bu halde zaten yapma.. Mişletin ağzının kokusunu çekmek kokay değil kuzum napıcan Allah merhamet versin inşAllah ne diyim

Back
X