- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Ay söyle kuzum ama ben yine geç kaldımKızlar hepiniz toplanın size ne diyeceğim?
@_Sitare_
Dua nur
KarpuzluKurabiye
@basak_83
Çabuk gelin çabuk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay söyle kuzum ama ben yine geç kaldımKızlar hepiniz toplanın size ne diyeceğim?
@_Sitare_
Dua nur
KarpuzluKurabiye
@basak_83
Çabuk gelin çabuk![]()
Nerdesin senAy söyle kuzum ama ben yine geç kaldım![]()
Allah iyiliğini versin gece gece ne oldu dedim kızMerak ettim napıyorsunonu diycektim
![]()
Ben gezmeledeydim yeni döndüm kuzum.. artıkın hep buralardayımNerdesin sen![]()
Nereye gittin gezmeye bakayımBen gezmeledeydim yeni döndüm kuzum.. artıkın hep buralardayım![]()
SöylememN
Nereye gittin gezmeye bakayım![]()
Oh en iyisini sen yapmışsın bı gitmekte bana gerekiyorBakalım dedim orası nasıl çok var mı bi kontrol ettim geldim![]()
Gel kız beraber gidelim takıl bana hayatını yaşaOh en iyisini sen yapmışsın bı gitmekte bana gerekiyor![]()
Olur olur hemen geliyorumGel kız beraber gidelim takıl bana hayatını yaşa![]()
Niye kız hayır olsunSıkıldık artık vallahi![]()
Tabi kuşum kapıya çıktım bekliyorumOlur olur hemen geliyorum![]()
Bebek olmuyo bunalıma sokuyor kaynanam her ay adet oldunmu diye sorup duruyoNiye kız hayır olsun
Benim kaynanam 2Bebek olmuyo bunalıma sokuyor kaynanam her ay adet oldunmu diye sorup duruyo
Yani aşağı inip bekliyormuşumTabi kuşum kapıya çıktım bekliyorum![]()
Valla mı seninde hiç çocuğun yok galiba kac yasindaydin kac yıllık evliydinBenim kaynanam 2![]()
Aman ona neymiş olur inşAllah yaa acelesi mi varmışBebek olmuyo bunalıma sokuyor kaynanam her ay adet oldunmu diye sorup duruyo
2 yıl olcak. 23 yaşındayım. Hiç olmadı.Valla mı seninde hiç çocuğun yok galiba kac yasindaydin kac yıllık evliydin
Sen hep geç. Kalıon erken gelAy söyle kuzum ama ben yine geç kaldım![]()