- 24 Haziran 2020
- 1.173
- 2.256
- 63
- 28
Sen kaç yaşındasınBebek olmuyo bunalıma sokuyor kaynanam her ay adet oldunmu diye sorup duruyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kaç yaşındasınBebek olmuyo bunalıma sokuyor kaynanam her ay adet oldunmu diye sorup duruyo
Artıkın. Burdayım ne zaman dersenizSen hep geç. Kalıon erken gel![]()
Yarin sabhki günaydini senden okumak istiyorumArtıkın. Burdayım ne zaman derseniz![]()
Ben uyumazmışım bacım günaydın yazıcam diyeYarin sabhki günaydini senden okumak istiyorum![]()
Benimki her ay onun korkusuyla yaşıyor ztenKızlar kaynanaları boşverin çok istiyorlarsa kendileri yapsınlar birer tane daha![]()
Tmm kabulum onadaBen uyumazmışım bacım günaydın yazıcam diyesabah ezanında yazıcam
Acelesi var ilk torunu olcak yaAman ona neymiş olur inşAllah yaa acelesi mi varmış
Bi sorununuz mu var bende 2 yillik evliyim 1 senedir istiyoruz olmadı2 yıl olcak. 23 yaşındayım. Hiç olmadı.
Pko var canım. Sen kaç yaşındasın.Bi sorununuz mu var bende 2 yillik evliyim 1 senedir istiyoruz olmadı
Herşeyin hayırlısı söyle senden fazla istiyorum olmasın die deil olsun die ugrasiyozAcelesi var ilk torunu olcak ya
Ben 20 eşim 30Sen kaç yaşındasın
Gttin mi doktoraBen 20 kocam 30
Anladm can hayırlısı olsunBen 20 eşim 30
Dedim hatta sen boyle her ay adet oldunmu diye soyleyince daha cok strese giriyorum dedim ama anlamiyo eski kafaHerşeyin hayırlısı söyle senden fazla istiyorum olmasın die deil olsun die ugrasiyoz
İkımizde gittik bi problem yok hatta ben 4 uzman doktora gittim hicbisey yok hersey normal diyolar eşiminde problemi yok hatta herseyi fazla fazla varGttin mi doktora
Yok ya öyle deme oda istiyo ondn acele edio ama sormasın yani hoş deilDedim hatta sen boyle her ay adet oldunmu diye soyleyince daha cok strese giriyorum dedim ama anlamiyo eski kafa
Oylemiymis o zman gelir bı üçüz dördüzİkımizde gittik bi problem yok hatta ben 4 uzman doktora gittim hicbisey yok hersey normal diyolar eşiminde problemi yok hatta herseyi fazla fazla var![]()
Valla bilmiyom allah vermiyo vermiyo bi anda vericek dedigin gibi 4-5 tane ayni anda bana da oyle geliyo vallahiOylemiymis o zman gelir bı üçüz dördüz![]()
![]()