Niyet ettik gülmeye😂🥰

Valla helal olsun o zaman adammış. Benim annem ve babam bosandilar ve babam da kiz kardesim ve bendende boşandi resmen bizi hic arayip sormuyor heryerden engelledi kac yildir görüşmüyoruz
Aman üzülmeye değmez baba olsaydı zaten bırakmazdı ne hali varsa görsün Allah sorar merak etme

9-8-2 sayısal Loto gibi😂
Uff kafam çok karışık yaaaa kızımı aşıya gtrdum bgun artık 1.snif aşısı smdi yapiyolrms nyse bn tanidk bı hemşire ile knstm tartsmya girdim kizamk aşısı yapılmış bn korkym sspe hastalığı olsa Allah korusun düşman başına bile vermsn için içimi yiyor

Uff kafam çok karışık yaaaa kızımı aşıya gtrdum bgun artık 1.snif aşısı smdi yapiyolrms nyse bn tanidk bı hemşire ile knstm tartsmya girdim kizamk aşısı yapılmış bn korkym sspe hastalığı olsa Allah korusun düşman başına bile vermsn için içimi yiyor
Nasıl nasıl

O ne kız hayırdır o nerden çıktı ki

Back
X