Nİyet ettim diyet etmeye.

Saolun ekurim papatyam
Sabah yuruyusumude yaptim
aksamda fenerede yuruduk gec saate kadar gun batimini izledim.
Diger koyleri cok gezemiyoruz malum heryere taxi tutuyosun dolmus pek yok
Artik esim gelince gezerim
Cuma regl oldum
Benim regl kafayi yedi
Umarim yarina denize girerim
Cok sicak buralarda bu hafta ful denize gitmeyi dusunuyoruz kısmetse haftaya esim gelcek onlada gezerim
Mutlu pazarlar

IMG_20150815_181224.webp

Saolun ekurim papatyam
Sabah yuruyusumude yaptim
aksamda fenerede yuruduk gec saate kadar gun batimini izledim.
Diger koyleri cok gezemiyoruz malum heryere taxi tutuyosun dolmus pek yok
Artik esim gelince gezerim
Cuma regl oldum
Benim regl kafayi yedi
Umarim yarina denize girerim
Cok sicak buralarda bu hafta ful denize gitmeyi dusunuyoruz kısmetse haftaya esim gelcek onlada gezerim
Mutlu pazarlar

Eki Görüntüle 1607353
Oyyy manzaraya bak hele :)

günaydınn..
hayırlı haftalar..
ekürim ne güzel manzara bayıldım tk kelimeyle..
harika yaa..
inan denize giresim geldi buadan::)
oh tadını çıkar canım..
regli olmanda kötü olmuş ama ya:(
benimkide sapıttı ya .. havalardanmı anlamadım ben..bi erken oluyorum bi geç..
senin adına sevindim.. ye iç keyfine bak.. benim içinde gez yüz:)

Hatun bu ne güzellik fitiğine biliyorum ya :KK200:bende yarın yada öbür gün bi kaç günlüğüne isttanbula ablama gidicem :KK45: bende foto paylaşırım gezersek KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM de nerde olduğumuzu tahmin eder :KK70: @mandaliina kuzu gezmelerdesin galiba:KK15:
gez bakem gez rabiş.. olsun anlarım bende işte:))gelirim yanınıza:)):KK70:

hatunun heryerinden uyum akıyor arkadaş :KK200:
Feraceli Feraceli bu ara eve girmiyorum babam kovmasa iyidir :) akşamları ehliyet kursu var sonra da her akşam bi arkadaşla takılıyorum.. çok yoruluyorum gider gitmez uyuyorum.. hem kafam dagılıyor hem kabuslarımdan kurtuldum :)
arkadaş akşamları araba kullanmayı öğretcek.. yine piknik yapalım diyoruz.. bi arkadaş izmite çağırıyo biri karadeniz turu yapalım diyo diğeri bursaya gidelim diyo evdekiler bu ara kötüydüm diye ses etmiyo ama şeyini çıkarttım sanırım :KK30:

hatunun heryerinden uyum akıyor arkadaş :KK200:
Feraceli Feraceli bu ara eve girmiyorum babam kovmasa iyidir :) akşamları ehliyet kursu var sonra da her akşam bi arkadaşla takılıyorum.. çok yoruluyorum gider gitmez uyuyorum.. hem kafam dagılıyor hem kabuslarımdan kurtuldum :)
arkadaş akşamları araba kullanmayı öğretcek.. yine piknik yapalım diyoruz.. bi arkadaş izmite çağırıyo biri karadeniz turu yapalım diyo diğeri bursaya gidelim diyo evdekiler bu ara kötüydüm diye ses etmiyo ama şeyini çıkarttım sanırım :KK30:
En iyisini yapıyorsun bu haberler beni mutlu ediyor :)

Back
X