- 1 Mart 2010
- 45.254
- 115.505
- 1.123
Saol tatlımOhhh ohh ne güzel eglenmenize bakın kuzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol tatlımOhhh ohh ne güzel eglenmenize bakın kuzu
Oyyy manzaraya bak hele :)Saolun ekurim papatyam
Sabah yuruyusumude yaptim
aksamda fenerede yuruduk gec saate kadar gun batimini izledim.
Diger koyleri cok gezemiyoruz malum heryere taxi tutuyosun dolmus pek yok
Artik esim gelince gezerim
Cuma regl oldum
Benim regl kafayi yedi
Umarim yarina denize girerim
Cok sicak buralarda bu hafta ful denize gitmeyi dusunuyoruz kısmetse haftaya esim gelcek onlada gezerim
Mutlu pazarlar
Eki Görüntüle 1607353
Hep gül canımmmoyyytr_lelli o ne güzel bi manzara :)
KIZLARIMCANLARIM yaptık ablam o kadar eğlendim ki uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.. çok iyi geldii :)
Doyamıyorum yatiyorum oralara yerlere :)Oyyy manzaraya bak hele :)
Ohhh en güzelini yapıyosunDoyamıyorum yatiyorum oralara yerlere :)
Pis mis yerlerdeyim hep
Hatun bu ne güzellik fitiğine biliyorum yatr_lelli .!.:Kızlar gelin valla buralar cok güzel
Doyamıyorum doyamıyorumm
Sabah yuruyusude yapıldı
Eki Görüntüle 1608685
Eki Görüntüle 1608684
gez bakem gez rabiş.. olsun anlarım bende işte:))gelirim yanınıza:))Hatun bu ne güzellik fitiğine biliyorum yabende yarın yada öbür gün bi kaç günlüğüne isttanbula ablama gidicem
bende foto paylaşırım gezersek
KIZLARIMCANLARIM de nerde olduğumuzu tahmin eder
@mandaliina kuzu gezmelerdesin galiba
![]()
tr_lelli ne güzel yerler oralarrrr....
bak yerini de biliyorum gelir basarım seni bu kadar heveslendirme bizi![]()
Olur ablamgez bakem gez rabiş.. olsun anlarım bende işte:))gelirim yanınıza:))![]()
bekle beni geliyom ollara:))Olur ablam![]()
En iyisini yapıyorsun bu haberler beni mutlu ediyor :)hatunun heryerinden uyum akıyor arkadaş
Feraceli bu ara eve girmiyorum babam kovmasa iyidir :) akşamları ehliyet kursu var sonra da her akşam bi arkadaşla takılıyorum.. çok yoruluyorum gider gitmez uyuyorum.. hem kafam dagılıyor hem kabuslarımdan kurtuldum :)
arkadaş akşamları araba kullanmayı öğretcek.. yine piknik yapalım diyoruz.. bi arkadaş izmite çağırıyo biri karadeniz turu yapalım diyo diğeri bursaya gidelim diyo evdekiler bu ara kötüydüm diye ses etmiyo ama şeyini çıkarttım sanırım![]()