- Konu Sahibi moonlight_mj4ewr
Merhabalar ben bu yıl mezun oldum liseden. Türk vatandaşı değilim, ab ülkesi vatandaşıyım burda doğup büyüdüm. Yükseköğretimi türkiyede yapmak istiyorum, 6 hazirana kadar vaktim kaldı. :/ Online başvuru yapılıyor yalnız iyi bir niyet mektubu nasıl yazılır çok kararsız kaldım :) Tecrübeli ablalarımdan yardım bekliyorum lütfen bana fikir verin...
Niyet mektubunda sorulanlar.:
Mezuniyet sonrası ülkeme dönüp çalışmayı düşünüyorum ama nasıl bi plan yapılır bilemedim
işte bu kilit soru bölümleri tam seçmedim ! şimdi son kez araştıracağım ancak genel olarak sözelim daha iyi diye düşünüyorum..anlaşılan bu giidişle rastgele bir bölüm seçmek zorunda kalacağım
çünkü ülkemin durumu berbat işsizlik çok yüksek ve ben ne yapacağımı bilmiyorum tek bildiğim Marmara üniversitesi istiyorum ama bölüm belirsiz
bu kararsızlıkla ne yaparım bilmiyorum. sözelim hep iyi olmuştur ancak hukuk gibi bölüm düşünmüyorum.... şimdi aralştıracağım son kez ve hangi bölüm gözüme güzel gelirse seçeceğim, çarem kalmadı..çok çaresizim hep ülkenin rezaleti yüzünden
herneyse..
ana dilimde eğitim almak istiyorum kesinlikle ve bunun en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum..
eminim siz de beni anlamakta zorlanacaksınız çünkü o kadar vahimki durumum anlatamam

Niyet mektubunda sorulanlar.:
Lütfen türkiyedeki yükseköğretimden beklentileriniz ve mezuniyet sonrası planlarınız hakkında bilgi veriniz.
Mezuniyet sonrası ülkeme dönüp çalışmayı düşünüyorum ama nasıl bi plan yapılır bilemedim

Lütfen tercih ettiğiniz listenizde yer alan bölümleri tercih etme sebebiniz ve bölümler hakkında sahip olduğunuz birikim hakkında bilgi veriniz
işte bu kilit soru bölümleri tam seçmedim ! şimdi son kez araştıracağım ancak genel olarak sözelim daha iyi diye düşünüyorum..anlaşılan bu giidişle rastgele bir bölüm seçmek zorunda kalacağım

Lütfen yükseköğretim için neden türkiye'yi tercih ettiğinizi belirtiniz
ana dilimde eğitim almak istiyorum kesinlikle ve bunun en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum..
eminim siz de beni anlamakta zorlanacaksınız çünkü o kadar vahimki durumum anlatamam

Son düzenleme: