niyeti ne anlamadim

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar merhaba. Calistigim yerde bi kiz var. Ikidir açtığı bi konu var. Benim bekarken arabam vardi. Esimin yoktu. Evlendik arabayi degistirmedik. Borclardan dolayi önce borcumuzu bitirelim sonra degistiririz dedik. Bu arada denk geldi ev aldik. Neyse bir buçuk yıldır kullaniyoruz . Ben rahatsız degilim. Bu kiz dun bana senin evlenmeden onceki araban dimi o ? Esinin yoktu dimi arabası? ?? Hiii seninkini aldi yaniiiii ?? Gibi sorular sordu. Sanki esin seninle memur oldugun icin araban icin evlenmis der gibi. Kendisi 30 yaşında bekar evlenmek icin can atıyor ama evlenen yok . ben 25 yasindayim sizce tavrim ne olmalı . Ikidir benim yuzume boyle bişey vurmaya calisiyor kabalik olmasin diye sesimi cikarmadim ama bozuldum
Bu arada iki lafından biri memur olmazsam evlilik yok filan.

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen şöyle söyle
eşim beni başının üzerinde gezdiriyor du
bende ayakları yerden kesilsin istedim için çeyizimde araba ile geldim

belli ki bir çekemezlik var ama onun için evlenmek için can atıyor evlenen yok demeniz de hiç hoş olmamış

tecrube edemediğinden aile olma kavramını öğrenememiş ve senin malım, benim malım hesabına giriyor. evlenip barklandığında öyle olmadığını o da anlayacak aile olma kavramı derken anne baba ile yaşamak başka, kendi evini geçindirmek başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…