• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

niyetini anlayamadım

ckp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
69
1
46
Antalya
Merhaba arkadaşlar,

6 ay önce biriyle tanıştım,kendisi aynı zamanda iş arkadaşım,aynı firmanın farklı şubelerindeydik(farklı şehirler).tanışmamızın 2. Haftasında beni tanımak istediğini söyledi.o zaman arada işte olunca başka birini tanıma aşamasında olduğumu ve kendisine farklı bir gözle bakmadığımı söyledim.hakikatende hiçbirşey hissetmemiştim ona karşı.fakat zaman geçtikçe düşüncelerim değişti.iş konuşmak için açılan telefonları saatlerce kapatamaz hale geldik.o ayda 6-7 gün tatilini ailesi yerine hep benim bulunduğum yerde geçirdi.sabahtan akşama sürekli birlikteydik.ben onun yanında zaman nasıl geçiyo anlayamıyorum,aşık mıyım alıştım mı onuda bilmiyorum.o kadar vakit geçiriyoruz konuşuyoruz ama konu hiç farklı yerlerede gitmiyor.sadece güzel bakıyo,normaldede pozitif bi insan ondan mı böyle acaba diyorum.işin özü ben bu adamın ne düşündüğünü çözemedim.açık açık soramamda bunu.ne yapmalıda anlamalı niyetini

Merhaba arkadaşlar,

6 ay önce biriyle tanıştım,kendisi aynı zamanda iş arkadaşım,aynı firmanın farklı şubelerindeydik(farklı şehirler).tanışmamızın 2. Haftasında beni tanımak istediğini söyledi.o zaman arada işte olunca başka birini tanıma aşamasında olduğumu ve kendisine farklı bir gözle bakmadığımı söyledim.hakikatende hiçbirşey hissetmemiştim ona karşı.fakat zaman geçtikçe düşüncelerim değişti.iş konuşmak için açılan telefonları saatlerce kapatamaz hale geldik.o ayda 6-7 gün tatilini ailesi yerine hep benim bulunduğum yerde geçirdi.sabahtan akşama sürekli birlikteydik.ben onun yanında zaman nasıl geçiyo anlayamıyorum,aşık mıyım alıştım mı onuda bilmiyorum.o kadar vakit geçiriyoruz konuşuyoruz ama konu hiç farklı yerlerede gitmiyor.sadece güzel bakıyo,normaldede pozitif bi insan ondan mı böyle acaba diyorum.işin özü ben bu adamın ne düşündüğünü çözemedim.açık açık soramamda bunu.ne yapmalıda anlamalı niyetini

Yaslariniz kac? Hisleri oldugunu söyledi mi?

Merhaba arkadaşlar,

Zaman ile anla bnce yasadiklarininbtadini cikar

adını koyamıyorum ki,yanımda olmasını istiyorum.sesini duymadığımda eksikliğini hissediyorum.öyle uzun zaman oldu ki aşık olmayalı aşk olduğunda noluyodu unuttum ben.belkide alıştım bilemiyorum ama varsa niyeti söylesinde deneyelim yoksa bu kadar çok vakit geçirmeyelim diye düşünüyorum

tanışmamızın 2. haftasında söyledi sadece.ben reddedince tekrar hiç konusu açılmadı

adını koyamıyorum ki,yanımda olmasını istiyorum.sesini duymadığımda eksikliğini hissediyorum.öyle uzun zaman oldu ki aşık olmayalı aşk olduğunda noluyodu unuttum ben.belkide alıştım bilemiyorum ama varsa niyeti söylesinde deneyelim yoksa bu kadar çok vakit geçirmeyelim diye düşünüyorum
Iyi de sen zamaninda reddetmissin o yuzden teklif edemiyor.

Sana sunu da soyleyeyim bir erkek hoslanmadigi kiz icin bu kadar efor sarfetmez.

Senin hislerin de bayagi bayagi sevgi. Bi yastan sonra fazla da kelebek ucmuyo midede :)

tanışmamızın 2. haftasında söyledi sadece.ben reddedince tekrar hiç konusu açılmadı
Dedigim gibi reddettigin icin cekiniyor. Sen hoslandigini belli et, ona kendini ozel hissettir, cesaret ver biraz, direkt atlar

bugün konuşuyoruz.bu arada ben zor bi dönemden geçiyorum. yanında olduğumu hisset dedi.hissedemiyorum dedim.neden dedi.uzaktasın dedim sustu.ben onu yanımda istiyorum.olacaksa gelsin olsun olmayacaksa öyle miydi böyle miydi diye düşünüp durmayayım bende artık.malum yaş 18 değil.

bugün konuşuyoruz.bu arada ben zor bi dönemden geçiyorum. yanında olduğumu hisset dedi.hissedemiyorum dedim.neden dedi.uzaktasın dedim sustu.ben onu yanımda istiyorum.olacaksa gelsin olsun olmayacaksa öyle miydi böyle miydi diye düşünüp durmayayım bende artık.malum yaş 18 değil.

Iyi demissin. Artik bu dediginden sonra acilmasi gerekir yavas yavas bence cünkü bu yaptiginla büyük bi cesaret vermis olman gerekir.

Biraz da sen ona sevgini ilgini goster, nazla biraz, cesaret eder. Su an cesaret edemiyo izlenimi aliyorum adamdan

son 1 haftadır ben ne istediğimi biliyorum.bu yüzdende açmaya çalışıyorum adamı ama tık yok.geçen ilk defa evlilikten açıldı konu. sen evlenme dedi.nedenide birlikte iş yapamayacak olmamız (mış) 40 yaşına kadar bekleyecekmişim.espri yapıyo sözde ama arkadaşlıkla ilişki yürütmek bambaşka.arkadaşım olarak yıllarca tahammül edebildiğim adama belki sevgilim olduğunda 2 gün katlanamıycam.beklentiler olacak çünkü karşılıklı

Eee o zaman açık açık konuşmanda fayda var.
Daha ne kadar böyle sürüncemede gidebilir ki ?

son 1 haftadır ben ne istediğimi biliyorum.bu yüzdende açmaya çalışıyorum adamı ama tık yok.geçen ilk defa evlilikten açıldı konu. sen evlenme dedi.nedenide birlikte iş yapamayacak olmamız (mış) 40 yaşına kadar bekleyecekmişim.espri yapıyo sözde ama arkadaşlıkla ilişki yürütmek bambaşka.arkadaşım olarak yıllarca tahammül edebildiğim adama belki sevgilim olduğunda 2 gün katlanamıycam.beklentiler olacak çünkü karşılıklı

'Ben çocuk değilim artık ne olduğunu bilmediğim bir şeyi sürdürmek bana göre değil.
İyi vakit geçiyoruz belki ama benim bir arkadaşa ihtiyacım yok
Ne olduğumuzu bilmek istiyorum evet biz neyiz ??
Bunu bilerek devam etmek istiyorum.'

Gibi bir konuşma yapsan...

Bence sen zamaninda red ettigin icin sana acilamiyor belli etmiyor.
Sonucta hoslanmiyor olsa , neden tatilerini bile senin yaninda gecirsinki?

• Beğen
Reactions: ckp
İyi de siz adami sadece reddetmemis baska birini tanima asamasinda oldugunuzu soylemissiniz.

Oyle bir donemin artik soz konusu olmadigini, yalniz oldugunuzu ifade edin oncelikle...

Aksi halde cocuk aklinizin hayli karisik oldugunu ve daha fazlasini dusunecek.

Hayatimda biri olsa onunla o kadar uzun sure gorusmeyecegimi bilir demeyin.

Bilmez...

Ya da oylesi de isine gelebilir belki sizi ilk tanimak istediginde de niyeti ciddi degil de sizinle zaman gecirmekti, millet ciddi iliskide bile donuyor sozunden, bilemezsiniz...

Acikca soramam demissiniz ama omur hizli gecer, adi konmamis durumlar risklidir.

Elbette acikca biz simdi neyiz demeyeceksiniz ama onun icin ne ifade ettiginizi ogrenin.

Onun boyle sorumluluk almadan sizinle guzel vakit gecirmekten rahatsiz olmasi, sizi kaybetmekten korkmasi lazim.

Aksi halde iyi niyetliyse en fazla iki kafadar olarak kalirsiniz.

Degilse daha da fena...

Back
X