Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
'Ben çocuk değilim artık ne olduğunu bilmediğim bir şeyi sürdürmek bana göre değil.
İyi vakit geçiyoruz belki ama benim bir arkadaşa ihtiyacım yok
Ne olduğumuzu bilmek istiyorum evet biz neyiz ??
Bunu bilerek devam etmek istiyorum.'
Gibi bir konuşma yapsan...
benimde tam olarak düşündüğüm bu aslında.adam rahat rahat istediği saatte arıyo,istediği kadar vakit geçiriyo.neden sorumluluk alsınİyi de siz adami sadece reddetmemis baska birini tanima asamasinda oldugunuzu soylemissiniz.
Oyle bir donemin artik soz konusu olmadigini, yalniz oldugunuzu ifade edin oncelikle...
Aksi halde cocuk aklinizin hayli karisik oldugunu ve daha fazlasini dusunecek.
Hayatimda biri olsa onunla o kadar uzun sure gorusmeyecegimi bilir demeyin.
Bilmez...
Ya da oylesi de isine gelebilir belki sizi ilk tanimak istediginde de niyeti ciddi degil de sizinle zaman gecirmekti, millet ciddi iliskide bile donuyor sozunden, bilemezsiniz...
Acikca soramam demissiniz ama omur hizli gecer, adi konmamis durumlar risklidir.
Elbette acikca biz simdi neyiz demeyeceksiniz ama onun icin ne ifade ettiginizi ogrenin.
Onun boyle sorumluluk almadan sizinle guzel vakit gecirmekten rahatsiz olmasi, sizi kaybetmekten korkmasi lazim.
Aksi halde iyi niyetliyse en fazla iki kafadar olarak kalirsiniz.
Degilse daha da fena...
evlenmek için yanıp tutuşuyo değilim fakat eğer evleneceğim adam buysa bir flört,nişan evreleri falan olsun.onuda hayatıma dahil olmadan bilemiyorum işte.yaşım 28 daha ne kadar uzatılabilir kihemen evlenme niyetin yoksa,bu günlerin tadını çıkar..
onun ilgisi olmasa yanında olmaz zaten..
ben şans vermek istiyorum.adam hep yanımda fakat tık yokOnun niyetini boşver de senin niyetin ne önemli olan o.
gorusmednzmi hickonuyu açalı 1 hafta olmuş.bende hala bir değişiklik yok.kendim çıkamıyorum bu işin içinden,yardımcı olur musunuz
her gun ariyor mu :sben işten ayrıldım. dolayısıyla aynı firmada değiliz artık.arada iş olmayınca eskiye göre çok daha az görüşüyoruz ama hala her gün arıyor.onun için neyim ben 6 aydır inanın çözemedim
sen de yan cebimde dur durumu olmasın diye başkasını tanımaya çalıştığımı söyledim üstelik hayatımda kimse yokken.içinde bana dair hiçbirşey olsun istemedim.çünkü hiç bana göre değildi.sonra durumlar değiştiVallahi ben çatlardım, aylardır birbirimizin neyi olduğunu bilmeden görüşmek etmek hiç bana göre değil. Ayrıca adam sizi tanımak istediğini ifade ettiğinde sizin ona "Şu an başkasını tanıma aşamasındayım" demeniz bana çok tuhaf geldi. Sanki şu an başkasını tanımaya çalışıyorum; ama sen de yan cebimde dur gibi olmuş. Yaşınız da ufak değil. Ben olsam hergün arıyor diyorsunuz ya hergün cevap vermem telefonlarına, onu umursamıyor gibi yaparım, sıradanmış gibi davranırım. Böylece niyetini açıklar diye düşünüyorum. Adam her aradığında açıyorsunuz, saatlerce konuşuyorsunuz sizi avucunun içinde biliyor. Biraz kaybetme korkusu yaşasın, onsuz da olabileceğini ima edecek tavırlar sergileyin.