Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende adete 3 gün kala öğrendim. Normal yani.ayyy cok sagopun elim ayagim titriyo ya amma adetime daha iki gun var gerci hep iki gun once olueum ama nebileyim yaaa cok sagolun gozlerim yaserdiii(
kan testi yaptirdimmi kac cikti sende bende yarin yaptircam tebrik ederim senide cook
Bu erken gebelik testi, iki oğlumu da bununla öğrendim:)ayyy cok sagopun elim ayagim titriyo ya amma adetime daha iki gun var gerci hep iki gun once olueum ama nebileyim yaaa cok sagolun gozlerim yaserdiii(
Teşekkür ederimkan testi yaptirdimmi kac cikti sende bende yarin yaptircam tebrik ederim senide cook
yaa coook sagolun cok duygulandimBu erken gebelik testi, iki oğlumu da bununla öğrendim:)
Hayırlı olsun, kese görmeniz yakındır.
Tebrik ederim Rabbim sağlıkla versin
Amin inşallah canım benimTebrik ederim Rabbim sağlıkla versin![]()
Bana da dua edin sanırım hamileyim inşallah şüphem doğrudurAmin inşallah canım benim❤
uc gun once vaginal ultrasona girmisdim rahim duvari kalinlasmis dedi doktor simdide test poItof cikti hemde ilk dakikadaTeşekkür ederim ❤
Benim bat günüm 21 kasım.
18 inde idrar testi ile öğrendim.
19 unda yani dün kana gittim kan değerimde çıktı.
Yarın yeniden kana gidicem 2 katı artış olması lazım.
Maşallahhh ben burdayım diyor
insLalah canim benimBana da dua edin sanırım hamileyim inşallah şüphem doğrudur![]()
insLlaah canim ben ekimin 23unde adet gordum benim adet dongum 28gunden bir simdide 20si yani bugun regl gunum amma olmadi bisey test yaptim boype ciktiMaşallahhh ben burdayım diyorGecikmeniz var mi ? İnşallahhh bana da nasip olur haftaya görmek .
![]()
Yarın hemen bir kan testine gidinuc gun once vaginal ultrasona girmisdim rahim duvari kalinlasmis dedi doktor simdide test poItof cikti hemde ilk dakikada
İnşallahhhh Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsinBana da dua edin sanırım hamileyim inşallah şüphem doğrudur![]()