- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
Erken gebelik testi al beklemek istemezsen kesin çıkarİlaçtan 3 4 gün sonra edet olunması lazım yani üç gün daha beklemem gerekecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testi al beklemek istemezsen kesin çıkarİlaçtan 3 4 gün sonra edet olunması lazım yani üç gün daha beklemem gerekecek
Ay canım valla hayal kırıklığına uğramak istemiyprumErken gebelik testi al beklemek istemezsen kesin çıkar
O zaman fazla birşey kalmamış bekle canım ama beklemek insanı daha çok yıpratırAy canım valla hayal kırıklığına uğramak istemiyprum![]()
Dün bitti ilaç şimdi adet oldum yine hayal kırıklığıO zaman fazla birşey kalmamış bekle canım ama beklemek insanı daha çok yıpratır
senin icin dua edicem bende senin gibiydim hep hayal kirikligi ama ALLAH ne zaman kismet edere daha hayirliis okuyo canim valla bende umudumu itirmisdim hatta agir seyloer kaldiriyodum kasten sinirimden amma 10 gunluk ilac tedavisi gordum kist vardi sonra 0ylesine gercekten yaptim cikti Allah hepimize kismet etsinNe güzel net bir şekilde çıkmış, sağlıkla gelsin gözün aydın
Şu ikinciyi görmek ne zaman nasip olacak![]()
senin icin dua edicem bende senin gibiydim hep hayal kirikligi ama ALLAH ne zaman kismet edere daha hayirliis okuyo canim valla bende umudumu itirmisdim hatta agir seyloer kaldiriyodum kasten sinirimden amma 10 gunluk ilac tedavisi gordum kist vardi sonra 0ylesine gercekten yaptim cikti Allah hepimize kismet etsin
lutfen oyle karamsae olma canim Allahimiz ne zaman nasib edecekse o zaman olucak vallaha herseyin bir zamani var hayat uzulmek icin cok kisa sevdiklerimize sikica sarilalim ne olucak bak eger sen mutlu olursan sevdiklerine tutuna bilirsen bide bakicaksin cift cizgi ve bide bkmissin kucucuk.bi somurcan senin hayatina sokulmus sonra biriyle telefonla konusunca bagiricag senden almak istiyicek cunki kimi ariyosam coxuguyla kavga ediyo))))telefon icinaynen dediğin gibi karamsarlık yaşıyorum şu an.çok sağol dileklerin için.
Sağlıkla mutlulukla gelsin bebeğin çok sevindim adına.![]()
sizin adiniza cok sevindim dogum yapmishsiniz tebrik ederimBata daha var ama ağır kaldırınca veya yere Oturunca kasıklarıma ve rahmime ağrı giriyor Doktor gittim doktor gebelik şüphesi var dedi muayene ederken beni tam hatırlamıyorum 0.78 veya 0.87 çıktı değerim ama daha çok var adet olmama döngüm 36 oldu o yüzden sabredip beklicem midem bazen ağzıma geliyo genel olarak saat 2 de uyurum gece şu 3 gündür 12 de uyanıyorum ama gözlerim yanıyo zor açıyorum gözlerimi bu arada 3 gün önce beta ya baktırdım inşallah tutmuştur miniğim bu ay olması gerekenden daha fazla yumurtlamışım ve olması gerekenden fazla çatlamış dedi doktor bakalım bekliyorum bu ay hamile kaldım sanırım sadece 10 gün var 36dan hesaplarsam 30 günden hesaplarsam 4 gün var betama bekliyorum işte sabır gelsin de yeterki ben sabrederim