Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar mikrogen de 6600₺ rahimden bakıyorlarmış kadıköy düzen lab 2500₺ kanda bakıyorlarmış bilginiz olsun
Kızlar mikrogen de 6600₺ rahimden bakıyorlarmış kadıköy düzen lab 2500₺ kanda bakıyorlarmış bilginiz olsun
Ben yaklaşık 3 ay önce gittim kandan yapılıyor Mikrogen..Merhaba,
Mikrogen'dekiler bana kandan baktıklarını söylediler. Emin misiniz? Fiyat olarak 6600 dediler, evet
Bugun aradım öyle söylediler iki seçenekte var sanırsamBen yaklaşık 3 ay önce gittim kandan yapılıyor Mikrogen..
3-4 günSonuçlar ne kadar zamanda çıkıyormuş bu merkezlerde bilginiz var mı?
canım selam benim bunlara bakıldı , işine yarar mı bilmiyorum ama attım.
Benimkilerle aynı canım doktorunuz yeterli görüyor mu bi de kır testi varmış dacanım selam benim bunlara bakıldı , işine yarar mı bilmiyorum ama attım.
Yeterli gördü canım bunları ekstra bişiy istemediBenimkilerle aynı canım doktorunuz yeterli görüyor mu bi de kır testi varmış da
evet benim de 4 iş gününde cıktı, tekrarlayan kayıp mı varTeşekkür ederim canım ben de bunu yaptırayım o zaman özelde sonuçlar 2 güne çıkıyormuş çok şaşırdım
Yok bi negatifim var 3. Gün embriyosu. Transferden önce yaptırmak istedim kendim, önlem olarakevet benim de 4 iş gününde cıktı, tekrarlayan kayıp mı var![]()
Yaptır canım ben de kendim isteyerek yaptırdım gerek yok dedi doktor ama pozitif cıktı maalesef. Şimdi rutine ek baska ilaçlar kullanıyorum.Yok bi negatifim var 3. Gün embriyosu. Transferden önce yaptırmak istedim kendim, önlem olarak