no arama, yes whatsapp

hepii

Yolun açık olsun diğer yarım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
1.854
2.927
53
40'ina yaklasan ve yalniz yasamaya aliskin bir erkek yeni tanistigi ve hoslandigini belirttigi bir kizi telefonla niye hic aramaz da hep whatsapp ile iletisim kurmayi tercih eder? Sorun ne olabilir?

Kırkına kadar niye yalnız kaldığı belli oldu.. Ciddi düşünmeye niyeti yok sanırsam

telefonla konuşarak kendini ifade edemiyor olabilir. mesaj yazarken düşünerek konuşma ve ağzından çıkanı sen duymadan düzeltme şansı oluyor.

telefonla konuşarak kendini ifade edemiyor olabilir. mesaj yazarken düşünerek konuşma ve ağzından çıkanı sen duymadan düzeltme şansı oluyor.

Bu yaştaki bir adam için normal bir durum mudur bu?

çekingen biridir, belki muhabbeti biraz daha ilerletip telefon görüşmelerine başlarsınız. telefonla konuşmayı sevmeyen insanlar da var sonuçta

belkide lirası bitmiştir.. yada sadece int paketi yüklemiştir kendine... cimridir o adam cimridir.. en kötüsü ise evlidir.

Kuzeni tanistirmisti, mumkun degil.

Kuzeni babanin kucuk oglumu guveniyorsun beni tanistirdiklari adam nisanli cikmisti bikeresinde kimsede sesini cikartmamisti ben ogrenip birakmistim aninda .. umarim evli degildir ama bir arastirin ona buna guvenmeyin

ay istediği kadar kuzenle tanıştırsın,benım arkadaşıma bakkalı kasapı kapı komşusu söylememişti,5 yıl gezdiği adamın evli olduğu ahhh,ama bu adam teknoloji takıntılı olabilir,mesela bende asla wa.. falan yazmam,kapattım milletde yazmasın dıye,arasın ne o öle mesaj watt..

Arama da yoktu ki...

ÖNYARGIYLA ADAMI İNFAZ EDEMEYİZ,SENDE KAPA WATSAPI,BAKALIM NE YAPCAM,MESAJ ATARSA SMS ONADA CEVAP YAZMA

Bu adam liseli degil ki, 38 yasinda bir adam. Bu tur taktiklerle aramasini saglamak cok mantikli gelmiyor bana. Demek ki aramak istemedi, sesimi duymak istese arardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…