Nöbetçi Muhabbetçi

al işte yanlıslıkla eklediğim resmı sılemıyorum iyi mi

canim profiline git o sayfada eklentiler var orayi tikla eklentileri sil e bas silinir bu resimde..

dogum gununun resmimi?

selam kizlar herkese, bugun k.validem gil gelecek mangal yakmaya bizim burda piknik alani var ormamin icinde oraya gitcez.
turk konsolosluguna gittik sabah oglum aturist vizesi aldik turkiyeye gitmek icin vize aldik ne tuhaf yaaa buranin vatandasi oldugu icin normal gerci.

Polyyyy sildimmmmmmm.eklenti ekle kısmına tekrardan gelıyorsun resmı gördüğün alt kısımda üzerine gelıyorsun x işaerti çıkıyor ona basıp sılıosun ohh be rahatladım

ivet bacım dogum günümüm resmıydı neysekı sıldım ohh be

Polyyyy sildimmmmmmm.eklenti ekle kısmına tekrardan gelıyorsun resmı gördüğün alt kısımda üzerine gelıyorsun x işaerti çıkıyor ona basıp sılıosun ohh be rahatladım

yaaa ben silemiyorum oraya nerden girdin resim yükledigimiz yedenmi ay kafam iyice karisti

tamam tamam yaptim bende yasassiiinn
ay cok sagol brownim hazalim
yapom dur yüklüyom hemen silcem ama bi yere gitme

bende kahve yaptım oturuyorum bıtanem.

resım yokmu bize

alısırsın alısırsın güzel olmustur eminim
resim çekiliyimde yüklüyüm bebem daha çekilemedim çekiliyimde en kısa zamanda yüklüycem olurmu hayatım

tamam tamam yaptim bende yasassiiinn
ay cok sagol brownim hazalim
yapom dur yüklüyom hemen silcem ama bi yere gitme

burdayım bacım:97:

aman havalardanmıdır nedir hiç bişiden zevk almıyom bacım ya
deprasyonamı giriyom ne
bide işte seninde canını sıkan bende var olan ev meselesi

Havalardandır bende böyle daralıyorum ara sıra

yemek yemek bile ıstemıyorum ve hatta pişirmekte.

Bugün yakın arkadaşımla saatlerce konuştum anlattım

keske dedım yakın olsaydık vs...Yalnızlık ınsanı bunaltıyor ıste böyle

insan anlata anlata bitiremiyor dimi
konuştukça konuşası geliyo
bekarlık günlerimi çok özlüyorum çok gezerdim gider gelirdim arkadaşlarıma komşularıma
burada kapan kısılmış gibiyim
sıkıldım iyice ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…