Nöbetçi Muhabbetçi

ben doktoragidiyorum bacılar öptüm sizi görüşürüz.

ankaradaki arkadaşım gelmiş çarşıda buluşalım diyor. küs olduğum arkadaşıda çağıracakmış. bizi barıştırmayı düşünüyo sanırsam

polyanna ne yaptı acaba . gelecekmi buraya . ne karar verdi acep:97:

dün konustuk tamam gidecez kizimla dedim cok üzüldü hem git diyor hem üzülüyor
durup durup sen beni birak git diyor gülerek sakami yapiyor yoksa ciddimi anlayamiyorum
bakalim ya bu cuma yada haftaya cuma gelcem insallah.

birsürüüüüü ütüm var üfff yapmam lazim kahvalti yapayimda onlari bitireyim

şaka yapıyodur kız.

bence git barissanda eskisi gibi olmicaksin nasilsa
gitmedim. işi varmış kendisinin ,arkadaşta iki dakka yanıma geldi gitti.

selam kizlar nasilsiniz?
selam canım. nasıl geçti piknik

şaka yapıyodur kız.

cok guzel gecti cnm. hava bozuktu ama mangali yaptik sonrada yakan top oynadik. oglumuda kaynanama verdim rahat rahat oynadim.

aaa sende obur hafat cuma gidersen benden birgun once gitmis olacaksin, iyi yapmissin cnm gezersin kizinla.

şaka yapıyodur kız.

iyi istedigin olmus
aaa sende obur hafat cuma gidersen benden birgun once gitmis olacaksin, iyi yapmissin cnm gezersin kizinla.

hayirlisi artikbakalim napicaz ben hic söylemicem bizimkilere geliyorum diye

ya gittim evi topladim yemek yaptim kahvalti yaptim kizimin karnini doyurdum geldim hala kimse gelmemis
birazdanda ütüye baslicam yine gidicem

cok guzel gecti cnm. hava bozuktu ama mangali yaptik sonrada yakan top oynadik. oglumuda kaynanama verdim rahat rahat oynadim.

ooh maşallah. bizde bu hafta çamlığa çıkalım diyoz. ablamlarla falan ama baktım şimdi yağış gözüküyo yaaaaa. offffffffffffffff:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…