ben azar işitiyom sen napyon bakem
öylemi:44: ama yafrum biz seni boş kadro için kabul etmiştik. neyse tamam hadi kabul gündüz kadrosuna yerleştitirom seni. :13:
günaydın nafım. iyiyiz çok şükür sen nasılsın
Ne azarınoliiiiiyyy iyiyim canım nolsun öksürük tıksırık idare ediyom :2:
Dadlumm iyiyim bende hastalıklarla uğraşıyom aygeçmedi bi türlü öksürüğüm :97:
pekmez iç yavrum. ya keçi boynuzu yada dut pekmesi. iyi geliyor.
heee ben evleneli bi sene obur aya dolacak daha eve almadık pc su dert topiğini gördükten sonnada alamyı dusunmuyomöylemi:44: ama yafrum biz seni boş kadro için kabul etmiştik. neyse tamam hadi kabul gündüz kadrosuna yerleştitirom seni. :13:
günaydın nafım. iyiyiz çok şükür sen nasılsın
gecmiş olsunn canimmm grip cayı var oda öksürüge iy geliyo evde varsa ıhlamur kabuk tarcın elma kabugu kaynat azcuk bal koy içine hiç sevmiyosan koyma tabe iç bakalım iyi gelirNe azarınoliiiiiyyy iyiyim canım nolsun öksürük tıksırık idare ediyom :2:
Dadlumm iyiyim bende hastalıklarla uğraşıyom aygeçmedi bi türlü öksürüğüm :97:
heee ben evleneli bi sene obur aya dolacak daha eve almadık pc su dert topiğini gördükten sonnada alamyı dusunmuyom
gecmiş olsunn canimmm grip cayı var oda öksürüge iy geliyo evde varsa ıhlamur kabuk tarcın elma kabugu kaynat azcuk bal koy içine hiç sevmiyosan koyma tabe iç bakalım iyi gelir
daha beter olmadan git bari.
gittim bacılarım sağolunyapom evet git doktora ilerlemesını bekleme tatlım.
geçmiş olsunnn
afiyet şifa olsun:94:Elma kabuğu iyi geliyodu hakketten hiç düşünemedim çok sağol canım akşam kaynatır içerim evde
hıııı iyi osaman sorun yok ama biz ikimizde calıyoz aksamdan aksama görüyoruz birbirimizi eve yabancı sokmayayım dıyom ben su teknoloji konusacagımız 2 cift lafıda ağzımızdan alıverir diye biribirmize vakit ayıralım boşverr
Bizimde üçüncü senemiz bitecek ağustosta daha yeni aldırabildimAllahtan benim eşimin alakası yoktur internet ile filan :86:
hıııı iyi osaman sorun yok ama biz ikimizde calıyoz aksamdan aksama görüyoruz birbirimizi eve yabancı sokmayayım dıyom ben su teknoloji konusacagımız 2 cift lafıda ağzımızdan alıverir diye biribirmize vakit ayıralım boşverr
evet evet bide su erman toroğlunu atabilsem evden super olacakBenim eşimde öyle diyodu :97: teknoloji insanları birbirinden uzaklaştırıyo diyo :97: Haklı aslında :97:
Eskiden bayramlarda ziyaret ederdik büyüklerimizi , sonra telefonlar çıktı mesaj atmaya başladık ve internet mail derken şimdi direk toplu mail ile hallediyoruz işimizi
Boşver evliliğinizin tadını çıkartın
evet evet bide su erman toroğlunu atabilsem evden super olacak
umarım canıimmmm gitmiyor evden 11 gsli kıllı adam ve yorumcularıAllahtan bizde sadece Fernerbahçe maçları izlenir onu bende izlediğim için ses çıkartmam başka maç merakı da yoktur
İnşallah sende ermanı kovalayabilirsin canım
umarım canıimmmm gitmiyor evden 11 gsli kıllı adam ve yorumcuları
aminnnnnnnAy güldürdün beni yaa Allahta seni güldürsün
Pariss gördüm seni
Ay güldürdün beni yaa Allahta seni güldürsün
Pariss gördüm seni
yakalandım
ne güzel topiğimiz nöbetçisiz kalmamışş
bilo nere gitti acaba
Yakalarım
Siz yokken biraz bakınayım didim :92:
Bilo gezsin anca
Tırnağın nasıl oldu canım :26:
hafif ağrı var hayatım doktor krem verdi antibiyotikli
onu sürdüm inşallah iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?