eeee diğerleri nirdeydihafta sonu sınavım vardı örtmenim
nesı gectı bakemmmm sanırım ii değelll:26:ayy insan sınavın nasıl geçti der
nesı gectı bakemmmm sanırım ii değelll:26:
sağol canım. iyiiym bende.
günaydın nafff
günaydın yapo
Günaydın dadlumdiğerlerine hıhh
günaydın bilo napıyon bacım sınavında iyi geçmiş sevindimmm
heee sevindim osaman hangi dersyoo, hiç çalışmadığım halde iyiyidi
gunaydınlarrrrrr :79:Günaydın dadlumdiğerlerine hıhh
gunaydınlarrrrrr :79:
ya kızlar bişey sorcam. netten alışveriş yapıp ödemesini havale ile yapan varmı. ne kadar ödüyoz:44:
Günaydın cnm
Ben genelde kredi kartı , sanal kart yada paybal ile ödeme yapıyorum canım :97: sen havale masrafını mı soruyosun ?
O her bankaya göre değişiyo :97: havale atıyorum 1 TL eft 3 TL gibi :97:
enemmm hangı bölüm okuyon caduuuuuubütün dersler
burda kredi kartı kullanmak istemiyom. havale ile alıyım diyom. ama fiyat bilmiyom. payball ne oluyo. :44:
sağol canımPaybal sitesine giriyosun kredi kartını oraya kaydediyosun ki bu site güvenli bir site :97: daha sonra ödeme yapacağın yerde paybal yöntemi ile ödeme varsa onu seçiyosun o şekilde ödemeni yapıyosun. Böylece alışveriş yaptığın siteye hiçbir kart bilgin ulaşmıyor. Ama maalesef her alışveriş sitesinde bu sistem yok
yada internet bankacılığını kullanıyorsan sanal kart oluştur kendine onunla ödeme yap canım :97: sanal kartının limiti ile oynayabiliyorsun böylece bir problemde çıkmaz :97:
havale ile almak istersen yine internet bankacılığından yapacaksan son aşamada sana havale masrafını söyler :97: ama yok bankaya gidip yapıcam diyosan hiç gitme 20-30 TL gibi abuk rakamlar söyleyebiliyorlar :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?