Nöbetçi Muhabbetçi

ya kızlar bişey sorcam. netten alışveriş yapıp ödemesini havale ile yapan varmı. ne kadar ödüyoz:44:

gunaydınlarrrrrr :79:

Günaydın cnm

ya kızlar bişey sorcam. netten alışveriş yapıp ödemesini havale ile yapan varmı. ne kadar ödüyoz:44:

Ben genelde kredi kartı , sanal kart yada paybal ile ödeme yapıyorum canım :97: sen havale masrafını mı soruyosun ?

O her bankaya göre değişiyo :97: havale atıyorum 1 TL eft 3 TL gibi :97:

burda kredi kartı kullanmak istemiyom. havale ile alıyım diyom. ama fiyat bilmiyom. payball ne oluyo. :44:

burda kredi kartı kullanmak istemiyom. havale ile alıyım diyom. ama fiyat bilmiyom. payball ne oluyo. :44:

Paybal sitesine giriyosun kredi kartını oraya kaydediyosun ki bu site güvenli bir site :97: daha sonra ödeme yapacağın yerde paybal yöntemi ile ödeme varsa onu seçiyosun o şekilde ödemeni yapıyosun. Böylece alışveriş yaptığın siteye hiçbir kart bilgin ulaşmıyor. Ama maalesef her alışveriş sitesinde bu sistem yok

yada internet bankacılığını kullanıyorsan sanal kart oluştur kendine onunla ödeme yap canım :97: sanal kartının limiti ile oynayabiliyorsun böylece bir problemde çıkmaz :97:

havale ile almak istersen yine internet bankacılığından yapacaksan son aşamada sana havale masrafını söyler :97: ama yok bankaya gidip yapıcam diyosan hiç gitme 20-30 TL gibi abuk rakamlar söyleyebiliyorlar :97:

sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…