günaydın canım
mandalinam elin boş dötün yaş gelmedin umarımkızlar mangalı unutmayın etler kimde uykuya dalan varmı hemen suratını boyayalım ceza olarak
kızlar mangalı unutmayın etler kimde uykuya dalan varmı hemen suratını boyayalım ceza olarak
oh oh , istanbul tatlısı nasıl oluyo çok merak ettim.bende dolma sardım kısır yaptım mercimek köftesi yaptım istanbul tatlısı yaptım
mandalinam elin boş dötün yaş gelmedin umarım
oh oh , istanbul tatlısı nasıl oluyo çok merak ettim.
istanbul tatlısı benim teyzemin spesyallerinden biridir irmik ceviz ve hindistan ceviziyle yapılan agızlarda lezzet patlaması yasatan görünüş olarak revanıyı andırsada lezzet olarak çok daha guzel ve değişik
mandalinam elin boş dötün yaş gelmedin umarım
hazal yok
eli boş ama dötünü görmedim
istanbul tatlısı benim teyzemin spesyallerinden biridir irmik ceviz ve hindistan ceviziyle yapılan agızlarda lezzet patlaması yasatan görünüş olarak revanıyı andırsada lezzet olarak çok daha guzel ve değişik
hımmmm bi gün resmini ve muhteviyatını ayrıca uygulamalı yapaışınıda içeren bir videoyu ekle canım. çok merak ettim.
tarifini yaz yemek topiğe saklama öyle tarifleri
elim boş diğeri kuru geldim istersen bir koşu ıslayıp geleyim
benim gibi tembel birinden iş beklemen oldumu burcu ben yer yatarım biliyorsun
hımm boya kalemlerim nerede bekle beni hazalllllllllll
aaa halka kapalı ondan görmemişsindir
ok tabısı ekelrimhımmmm bi gün resmini ve muhteviyatını ayrıca uygulamalı yapaışınıda içeren bir videoyu ekle canım. çok merak ettim.
bari çerez ve kolayı sen alsaydın kucukken okulda kıslar pasta börek erkeklr cerez ve kola alırdı ya onun gibielim boş diğeri kuru geldim istersen bir koşu ıslayıp geleyim
benim gibi tembel birinden iş beklemen oldumu burcu ben yer yatarım biliyorsun
hımm boya kalemlerim nerede bekle beni hazalllllllllll
aaa halka kapalı ondan görmemişsindir
hadeee paris bitmedimi hazırlıklarrrrbende erzak hazırlıyodum amapitnitt içinn
hadeee paris bitmedimi hazırlıklarrrr
bari çerez ve kolayı sen alsaydın kucukken okulda kıslar pasta börek erkeklr cerez ve kola alırdı ya onun gibi
hadeee paris bitmedimi hazırlıklarrrr
mandalina niye kolaya konuyo, ohh be bende tembel olurum o zamanbari çerez ve kolayı sen alsaydın kucukken okulda kıslar pasta börek erkeklr cerez ve kola alırdı ya onun gibi
mandalina niye kolaya konuyo, ohh be bende tembel olurum o zaman
canımmm, deminden beri yoktun, bunları hazırlmaak içinmi kaybolmuştun. ellerine sağlıkkk
hadi bakalım gel artık neler yaptın bı bakekbitti bacım bitti geceden beri uğraşıyom:86:
evet bacım onun içi yoktummherşey sizin içindi
hadi çıkıyozmu yolaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?