Nöbetçi Muhabbetçi

hiç bişey gözükmüyo

ben sana isimlerini yazam dur
hazal: sevdalim
yildiz tilbe: sevemedim ayriligi
levent yuksel: karagac
levent yuksel: medcezir
sertab erener: aldirma deli gonlum
bendeniz harin kolcak elimde degil seviyorum
zafer peker: sensiz sbah olmuyor
levent yuksel haram gecler

bunlardi iste ammada yuklemisim beaa

mersi canım.işii bitireyim bakarım.

cadum senin su ruya yorumlari topicine bi goz attiydim. orada biri ruya gormus olecegini filan yorumladinmi o ruyayi

kim neden duygusala bağladınız açın oradan bir müslüm baba dadlummm o şahane sesinle çığır bir damar şarkısı

cadum senin su ruya yorumlari topicine bi goz attiydim. Orada biri ruya gormus olecegini filan yorumladinmi o ruyayi
uzun zamandır girmiyom oraya . Devren satılık topic diye ilan verdim ama kimse ilgilenmedi

kim neden duygusala bağladınız açın oradan bir müslüm baba dadlummm o şahane sesinle çığır bir damar şarkısı

çoook yogunum mandalinam

nerde orası bı bakayemmm
cadumun actigi topiklere goz at bulursun cnm
baskabirini acsak ben muslum babanin sesini dinleyince uykum gelioo
uzun zamandır girmiyom oraya . Devren satılık topic diye ilan verdim ama kimse ilgilenmedi

çoook yogunum mandalinam

bi kiz ruyasinda birini gormus o kisi kiza oleceksin seninde siran geldi filan yazmis. hatta terihte vermis. bende bakiom sen yorumladinmi diye ama demekki satmayi dusunuyon ha para ile kimse almaz ama bedava verirsen alabilirler.

çoook yogunum mandalinam

cıks sen yorgun değilsin depreşmişin üzerine gitmelisin

senimi kırcaz olur sanatçımız assolist kaprisi yapıyor

hee duygu patlamasindan patladik
kizimi uyuttum ben
ama isim var simdide türkiyeye gitcek cikolari posetleyip bantlicamki kirilmasin
birsürü sac boyasi aldim bizimkiler rengarenk boyanirlar artikim heriflerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…