Nöbetçi Muhabbetçi

tamam canım bağlan tabisii
hadi iyi yolculuklarr bacım çok çok öpüyorummm
arkandan su tökim bide

su gibi git gel:97:
sagol cnm benim
güle güle git canım. hayırlı yolculuklar. ilk fırsatta bekliyoz özletme kendini. allaha emanet ol
saol cadum sizlerde ALLAHA EMANET OLUNN

[video=youtube;Uyf6wdHF2X8]http://www.youtube.com/watch?v=Uyf6wdHF2X8[/video]

nihanimin kulaklari cinlasin, o buraya yazmisti sozlerini bende videosunu paylasiyim dedim.

benden sizlere gelsin

selam polyanna. dünü cuma sandım senlen vedalaşamdık diye nasıl üzüldüm. gece aklıma geldi. ohh dedim

günaydin kankitolarim
bugün geliyorum türkiyeye saat 3 te ucagim aksam 7.30 gibi inmis olucam.
icim öyle burukki,aciyorki
kocamdan ayrildigim icin.
dün tatildi burda kocamla beraberdik giremedim ondan simdide son hazirliklarimi yapiyorum
hakkinizi helal edin sizi cok özliceemm
annemlerde net var ama vaktim olursa girerim belki pek sanmiyorum ama.
offfff icim sikiliyor
ayrica bugün kardeslerim ve yegenlerim sünnet olacak o yüzdende cok üzülüyorum dua edin olurmu.

ha bide ben ankarada 1 hafta kalmayi düsünüyordum ya kalmicam cocuklar sünnet oldugu icin bugun ankara yarinda memlekete gidiyorum.sizi haberdar ederim insallahh
kendinize cik iyi bakin

üzülme kız. orda zamanın nasıl geçtiğini anlamzssın bi bakmışsın tekrar eşinlesin. sünnet olacak erkeklerede maşallah. geçmiş olsun. fırsat bulduğunanda gel. hazal yok , niho yok sen yoksun buralar çok sessiz olacak. yolun açık olsun. allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…