nörüyonuz gııı:86:
Neyse yarın bakarım artık çıkmam gerek rezil oluyodum sızın yusunuzden yarın analtırım
sagol cnm benim
saol cadum sizlerde ALLAHA EMANET OLUNNgüle güle git canım. hayırlı yolculuklar. ilk fırsatta bekliyoz özletme kendini. allaha emanet ol
iyiyim canım saol sen nasılsın ev işleri devam mutfak dolapları olduda fayan sipariş ettik gelmesini bekliyoruz geçen haftadan beri gelemedi pazartesiden sonra bütün ustalar gircek eve alçıtavan falan yapılcak fayanslar döşencek ondan sonra taşıncaz inşallah sen nasılsın çocuklar nasıl iyimi
saolasin bocugum insallah hastaliksiz atlatiriz..sagol seninde kandilin mubarek olsun. Rabbim cumlemisin hayir dualarini ve icimizde gecen tum dilekelrimizi kabul etsin. cumartesi saat 12.10 da havada oluyorum cnmgece saat 10 dada konyadayiz.
amin canım az kalmış canım daha dün 2 ay vardı bak gelmiş bile Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla git gel inşallah herşey çok güzel olur çok eğlenirsin hayırlı yolculuklar şimdiden canım iyi bakın kendinize hasta falan olmayın
saolasin burcucum ....hazal giiyonmu sağ salim gıt gel İNŞALLAH
Bu arada kızlar kandiliniz mübarek olsun...
Hazal,polyy iyi yolculuklar,çok seviniyorum sizin adınıza.
kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun.
Öpüyorum hepinizi...
Ben kaçtım:80:
tesekkur ederim brownimmm bende seni optumcnm
dayanamdim gece gece girdim nete kopamiyorum buradan
iyi dileklriniz icin sagolunkizlar
selam polyanna. dünü cuma sandım senlen vedalaşamdık diye nasıl üzüldüm. gece aklıma geldi. ohh dedim
üzülme kız. orda zamanın nasıl geçtiğini anlamzssın bi bakmışsın tekrar eşinlesin. sünnet olacak erkeklerede maşallah. geçmiş olsun. fırsat bulduğunanda gel. hazal yok , niho yok sen yoksun buralar çok sessiz olacak. yolun açık olsun. allaha emanet olungünaydin kankitolarim
bugün geliyorum türkiyeye saat 3 te ucagim aksam 7.30 gibi inmis olucam.
icim öyle burukki,aciyorki
kocamdan ayrildigim icin.
dün tatildi burda kocamla beraberdik giremedim ondan simdide son hazirliklarimi yapiyorum
hakkinizi helal edin sizi cok özliceemm
annemlerde net var ama vaktim olursa girerim belki pek sanmiyorum ama.
offfff icim sikiliyor
ayrica bugün kardeslerim ve yegenlerim sünnet olacak o yüzdende cok üzülüyorum dua edin olurmu.
ha bide ben ankarada 1 hafta kalmayi düsünüyordum ya kalmicam cocuklar sünnet oldugu icin bugun ankara yarinda memlekete gidiyorum.sizi haberdar ederim insallahh
kendinize cik iyi bakin
selam canım hoş geldinGünaydın kızlarrrrrrrr
kıslarrr haftasonu bıze gelmiyı mağlesef
yolun acık olsun polyyyyay canim benim dün tatildi esim evdeydi giremedim.
bende vedalasmaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?