Nöbetçi Muhabbetçi

saçın tonu çok güzel olmuş. alta ne renk attı. makyajla harika olursun. sarı saça makyaj şart biliyosun. yoksa soluk duruyo insan.
ama yakışmış. güle güle kullan canım.

saçın tonu çok güzel olmuş. alta ne renk attı. makyajla harika olursun. sarı saça makyaj şart biliyosun. yoksa soluk duruyo insan.
ama yakışmış. güle güle kullan canım.

evet oradada makyaj yok zaten hasta gibi duruyom soluk
alta bişi atmadı bilom zaten bundan öncede röfleliydiya sadece platine boyadığı yerleri kalın almasını istedim sarısı bol olsun diye
teşekkür ederim:78:

hımm anladım. ama gerçekten iyi yapmış.

Parisim yapom. Ben çıkıyorum. Bundan kelli 20 gün olamayacam. Kendine iyi bak. Selamımı ilet herkeze (sankim burayı okumayacaklar) topiğe iyi bak. Allaha emanet ol. Mesajıma son veririken sarı
saçlarından öperim. :79:

oyyy bilom yaa
sende bırakıp gitme ne olur ne olurrr
hadi iyi yolculuklar kuşum iyi tatiller Allaha emanet olun 20 gün(çok uzun yaf)sonra görüşmek üzere
kendimi çok yanlız hissetmeye başladım şimdiden
kimsecikler yok tubide yok mapusa atmışlar
öpüyom seni biloşum

ah şu tubi. Orda burda geziyo sonra mapusa düşüyo

Sende cilve topiğine takılıyon şekerim Ordan bizim topiğe adam çekmeye çalış. Kapıda kaldım de. Pasta yaptım de. Bi şekilde transfer yap. Topic gerilemesin. Arka sayfalardan bulursam kulaklarını çekerim haa

Neyse öpiyim gel yanaktan.
:79:

hadi hayırlı olsun bilocum en koyu enn doyumsuz muhabbetlere inşallah diyerek başlayalım

Sende cilve topiğine takılıyon şekerim Ordan bizim topiğe adam çekmeye çalış. Kapıda kaldım de. Pasta yaptım de. Bi şekilde transfer yap. Topic gerilemesin

insan komşuya kaç gün giderdi herkeşin evi farklı
neyse siz yokken orda burda takılacam gari napam anca vakit geçer:82:

Sende bırakıp gitme ne olur ne olurrr
Hadi iyi yolculuklar kuşum iyi tatiller allaha emanet olun 20 gün(çok uzun yaf)sonra görüşmek üzere
Kendimi çok yanlız hissetmeye başladım şimdiden

Sende cilve topiğine takılıyon şekerim Ordan bizim topiğe adam çekmeye çalış. Kapıda kaldım de. Pasta yaptım de. Bi şekilde transfer yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…