Nöbetçi Muhabbetçi

ama pizimkiler diloya güvenip savaç açamazlar. daha 0-0 durum. hadi dilom bugün bi gol atın yaaaaaa

valla orası belli olmaz ,günün anlam ve önemine binaen goller peş peşe gelebilir ..
kaleyi koru dilooooo :))))))

abooo iice edepsizleştik :)))

yok cadum gol neyim istemiyom daha vakti zamanı var eccik daha durem ya böyle güzel
kaleyi koruyom deli kız merak etme sen:125::128::129::130::130:

polyanan slm canım hoşgeldin nasısın kızçen nası iyimi

H:B CANIM iyim sen nasilsin ay kizim yazi büyültme tusuna basmis bastaki yazi ondan buyuk cok iyi almirada havalar iyice sogudu evde sIkIliyor biraz.

nice mutlu senelere canim rabbim ayirmasin:123:

iyiyiz çok şükür. biraz canımız sıkıldı şehit haberlerinelanet olsun artık ne diyimkii. Allah rahmet eylesin. çok üzüldüm

sen napıyon bilocann. ne var ne yok
evet canım. aynen . allah rahmet eylesin. bi an önce kurtuluruz inşallah bu beladan.
bned eiyiiym şükür. çok soğuk . donuyom:18:

ula hanginiz beddua etti ,fena giribim

ben beduua etmedim ama dua edebilirm. allah şifa versin

evet canım. aynen . allah rahmet eylesin. bi an önce kurtuluruz inşallah bu beladan.
bned eiyiiym şükür. çok soğuk . donuyom:18:

ben beduua etmedim ama dua edebilirm. allah şifa versin
aynen bende donuyorum. havalar birden soğudu ya acaip hemde
ya ben bölüm başkanımıza hamile olduğumu nasıl sölüycem ya. o istanbulda bide. yüzyüze olsak rahat sölerimde. telefondada nasıl diceksem acaip stres yaptım
günaydın hanımlar günaydın bamyaa

günaydın mandişşşş

hımmm. üstünüze afiyet hamileyim de dersin

ne edeceksen çabuk et ula :))))))))))))

ne aceleci karusun da , ben ettim iş bende çıktı artık. ne diyosan yukardakine de

ben yemeğe çıkıyom kızlar çüzzzzzzzzzz
afiyet olsun hepinize

paris ne oldu ben konuyu kaçırdım bölümbaşkanıyla ne iş ?
bizim bağlı olduğumuz bölümler var ve o bölümlerin başkanları var. benimde ona hamile olduğumu söylemem gerekiyomuş. ben nasıl dicem ay utanırım.kendisi bayan ama. resmidir biraz ciddidir.

hamileyim diye çıkarmazlar dimi beni işten
bu aralar çok saçma düşüncelere sahip oldum. sürekli ya şöyle olursa ya böyle olursa diye düşün düşün moralim bozuluyo yaf

hımmm. üstünüze afiyet hamileyim de dersin

iyi fikirrr

hımmşimdi nerede çalıştığını buldum :)
niye işten çıkarsınlarki çıkaramazlar canım
kadrolusun dimi
bozma bamyamın moralini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…