nice mutlu yılları beraber geçirirsiniz inşallah
hg.en komiği benimkiydi bi kere hıh :)))
tebrikler nice yıllara ..
ula bugün maç var sizde akşama desene
vaaavs. nice yıllra canım.
ama pizimkiler diloya güvenip savaç açamazlar. daha 0-0 durum. hadi dilom bugün bi gol atın yaaaaaa
valla orası belli olmaz ,günün anlam ve önemine binaen goller peş peşe gelebilir ..
kaleyi koru dilooooo :))))))
abooo iice edepsizleştik :)))
polyanan slm canım hoşgeldin nasısın kızçen nası iyimi
tamam işte eyfelde süper olur :)))))teşekkür ederim kızlar çok saolun
Ne maçı kııbiz parise gideceğüz akşama
selam kankeytalarrrrrrrrrrrrr nabarsınızzz. çok ösledim ben siziiiiiiiiiiiiiiiiii
selam parisli güzel. ne yapıyon nasılsın. bamya nasıl
evet canım. aynen . allah rahmet eylesin. bi an önce kurtuluruz inşallah bu beladan.iyiyiz çok şükür. biraz canımız sıkıldı şehit haberlerinelanet olsun artık ne diyimkii. Allah rahmet eylesin. çok üzüldüm
sen napıyon bilocann. ne var ne yok
ula hanginiz beddua etti ,fena giribim
aynen bende donuyorum. havalar birden soğudu ya acaip hemdeevet canım. aynen . allah rahmet eylesin. bi an önce kurtuluruz inşallah bu beladan.
bned eiyiiym şükür. çok soğuk . donuyom:18:
ben beduua etmedim ama dua edebilirm. allah şifa versin
günaydın hanımlar günaydın bamyaa
evet canım. aynen . allah rahmet eylesin. bi an önce kurtuluruz inşallah bu beladan.
bned eiyiiym şükür. çok soğuk . donuyom:18:
ben beduua etmedim ama dua edebilirm. allah şifa versin
hımmm. üstünüze afiyet hamileyim de dersinaynen bende donuyorum. havalar birden soğudu ya acaip hemde
ya ben bölüm başkanımıza hamile olduğumu nasıl sölüycem ya. o istanbulda bide. yüzyüze olsak rahat sölerimde. telefondada nasıl diceksem acaip stres yaptım
günaydın mandişşşş
ne edeceksen çabuk et ula :))))))))))))
bizim bağlı olduğumuz bölümler var ve o bölümlerin başkanları var. benimde ona hamile olduğumu söylemem gerekiyomuş. ben nasıl dicem ay utanırım.kendisi bayan ama. resmidir biraz ciddidir.paris ne oldu ben konuyu kaçırdım bölümbaşkanıyla ne iş ?
hımmm. üstünüze afiyet hamileyim de dersin
ben yemeğe çıkıyom kızlar çüzzzzzzzzzz
afiyet olsun hepinize
bizim bağlı olduğumuz bölümler var ve o bölümlerin başkanları var. benimde ona hamile olduğumu söylemem gerekiyomuş. ben nasıl dicem ay utanırım.kendisi bayan ama. resmidir biraz ciddidir.
hamileyim diye çıkarmazlar dimi beni işten
bu aralar çok saçma düşüncelere sahip oldum. sürekli ya şöyle olursa ya böyle olursa diye düşün düşün moralim bozuluyo yaf
iyi fikirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?