Nöbetçi Muhabbetçi

(bittimm)
nen babanın çitliğimi bura don goynek geziyonnnn

boş vakit ha ,8,5

ne bilem bacım kimse gelmez diye işte saldıydım kendimi

he anam boş vaktimiz az işte o kadar değerlendirebildiğimiz kadar değerlendiririz

dünkü yarışma ne zaman açıklanıyo:44:

yapo sen hangi nemlendiriciyi kullanıyosun. ben neutrigena yı kullnaıyodum bitti. çok memnundum. ama burada bulamıyom yaaa

yapo sen hangi nemlendiriciyi kullanıyosun. ben neutrigena yı kullnaıyodum bitti. çok memnundum. ama burada bulamıyom yaaa

ben nemlendirici kullanmıyorum bacım benim cildim karma kullanmam gerekirmi bilmiyorum:44: aslında kullansam iyi olur neutrigena iyimi bi alsam denesem:26: ben tubişin dediği maskeyi yapıyorum ama ara verdim kaç gündür etkisinide görmeye başlamıştım
göz çevresi için bişi kullanıyonmu bilo

kullan canım ya . nemlendirci şart. güneş korumalı olanı tercih et. neutrigena 15 faktörlüydü. çok hafif bişey onu kullanabilirsin. çokda uzun süre gidiyo. ben neredeyse 2 yıl kullandım. şimdide ihtiyacım var ama burada bulamıyorum. onuda ankaradan getirtmiştim zaten. o maskeyi bend eyaptım. iyi geldi. siyah noktaları acayip temizledi. ama nemlendiricinmin yeri ayrı.

bu arada niho aradı kız. sabah mesaj çekmiştim. onu görünce aramış. selamı var.

evet ya kullanmam gerek yazda geldi güneşden korumak falan gerekebilir..
bacım netten sipariş veremiyonmu o kremi :44:

evet ya kullanmam gerek yazda geldi güneşden korumak falan gerekebilir..
bacım netten sipariş veremiyonmu o kremi :44:

burdan veremem. geçen komşudan verdim sipariş. belkim bunuda ordan veririm. şu kadar cık şey için kargoyu yormak garibime gidiyo

peki geliyorum:) bu arada eşine örnek ver bak 24 yasındaki çocuk neler yapıyo 1 ayda sen 10 yıldır bi çöp atmadın die:) kesin yapar heheeheh
topicler arası aşırma yaptım
eşim yapar yaparda hepsini bi arada yapmaz. yoksa hakkını yemeyim yani. yaptımmı benden güzel yapar kocişim

merhaba bayanlar ben evli ve 1 cocuk annesiyim
benide araniza alirmisiniz
cok yalnizim

QUOTE=polyanan;18887298]yoksa yoksa bu nöbetci geyik yeni topicmi oluyor aman allahim görüyorum gürüyorum geliyorummmm[/QUOTE]
bu yaptığım suç sanırım çünkü çok zevkliiii
gel bacım gel. kucak açtım bekliyom

merhaba bayanlar ben evli ve 1 cocuk annesiyim
benide araniza alirmisiniz
cok yalnizim

kizlar merhaba bende yukarda yazan arkadas gibi evli ve 1 cocuk sahibiyim topicinizde muhabbet etmek istiyorum
daha onceki topicimiz issizlastigi icin burayi gordumhemen yazdim.

lutfen benide kabul edin lutfenlutfen lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84:

ooooooooo nobetci topic demissiniz ama topicin nobetcisi yok valla. geldik bi selam alan olmadi. olmaz boyle ama nerde bu topicin sahibi nobetci

sen bizimle dalgami geciyorsun nobetci yazmissin geldik kimse yok

ooooooooo nobetci topic demissiniz ama topicin nobetcisi yok valla. geldik bi selam alan olmadi. olmaz boyle ama nerde bu topicin sahibi nobetci

sen bizimle dalgami geciyorsun nobetci yazmissin geldik kimse yok

nerde bu millet ya evet bende kimse yok diye gezip duruyorum bos bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…