kizlar yine gittiniz ama yaaa
bende cikiyorum o zaman :79::79::79:
ben biloyu takip ederken uyuya kalmışım diğer topikte
kim uyandirdi seni ya la gezersen iste ole uyuya kalirsin komsu topicte.
kendim uyandım baktım bilo yokkk
hemen yuvamıza geldim:97:
iyi hosgeldin yuvana
uykusuzmusun bugun gece besikmi salladin
Selam kızlar..Bilmediğim bir sebepten ötürü ceza aldım birkaç gün. Adminlere mesaj attım insan bir sebebini söyler en azından diye.. Bir de özel mesajlarımın hepsi silinmiş. Bu nasıl iştir anlamadım gitti. Kimseyle tartışmaya girmedim, kimsenin kalbini kıracak birşey yazmadım. Durup dururken ne cezası acaba merakla bekliyorum
evet bende seni kapsama alanı diye görünce çok şaşırdım
adminlerden cevap geldimi canım
he bacım ya uykusuzum alamıyorum uykumu bi türlü
ben böyleyken uykusuzluk çekiyom sizin işiniz zor valla polişle senin :96: gerçi alışmışsınızdır
Selam kızlar..Bilmediğim bir sebepten ötürü ceza aldım birkaç gün. Adminlere mesaj attım insan bir sebebini söyler en azından diye.. Bir de özel mesajlarımın hepsi silinmiş. Bu nasıl iştir anlamadım gitti. Kimseyle tartışmaya girmedim, kimsenin kalbini kıracak birşey yazmadım. Durup dururken ne cezası acaba merakla bekliyorum
ben biloyu takip ederken uyuya kalmışım diğer topikte
Yok canım, henüz bir cevap yazmadılar. Umarım beni tatmin edici bir cevap olur yoksa gerçekten bu sitenin yöneticilerinin adalet anlayışı konusunda ciddi şüpheler duyacağım.
ben alistim valla baslarda cok cektim ama simdi uykusuzda olsam bakacagim bir bebgim var. mecbur o yuzden dayaniyorum
ceydaaa napiyorsun cnm ne zamandir gorusemiyoz.
evet canım ya . bende baktım mesajarına hiç kötü bişey yok. hatta çok iyi. nasıl oldu anlamadım. :44:
hosgeldin cnm..
aaa bi aciklama yapmalari gerekirdi. nicin ceza aldigini bilsen bi dahaki sefere ayni seyi yapmazdin.
iyiyim hazalcım, daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum. nezle oldum yaa bu sene hastalık bırakmıyor yakamıneyse, Allah günahlarıma kefaret etsin inş. gümüşlüğümdeki cam eşyaları kolileyeceğim bugün daha çook işim var sen nasılsın canım? yusuf paşa nasıl
ben de bi bilsemm :44:
evet hazalcım bana göre de öyle olması gerekiyor ama bekliyorum bakalım.. :97:
bende usuyorum oturdugum yerde kalkip kalorifer yakiyim bari.
oglumuda yatirdim teyzesi uyuyor bende biraz uzanayim birden usume geldi.
cnm kolilerin ustene neyi topladiysan yaz rahat cikARTIRSIN ben ole yaptim. mutfak esyalarini ayirip ustune yazdim. salon esylarini ayni sekilde. evi sererken hepsini acmadan yerlestirdim.
bide cnm mesala tasinirken once mutafk esyalarini gotur yerlestir. sonra da digerlerini ayni sekilde yap kisim kisim yerlestir ben ole yapmistim cok kolay oldu yoksa hepsini birden tasisam hic basedemzdim.
hadi bakalım çok az kalmışslm kızlar şafak atarsa 14
hadi bakalım çok az kalmışbenim eşim askerdeyken bana şafak takip etmek için bi çizelge yollamıştı internetten. Oradaki hesaba göre 12 gün daha vardı gelmesine ama bi baktım ben işyerindeyken aniden çıktı karşıma bi gün meğer onu bilerek öyle hazırlamış aslında aklıma gelmesi lazımdı saf gibi inandım
karşımda birden onu görünce ne yerimden kalkabildim, ne bişey diyebildim. Bitti mi bitti mi deyip ağladım bi süre. resmen şok geçirdim yanigüzel günlerdi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?