Nöbetçi Muhabbetçi

sorma . Senin bilgisayar sana çekmiş kolay kolay pes etmiyo anlaşılan. Ee at sahibine göre kişnermiş

yok benimki dehşet bişey ,yavaşlarsa vuruyorum sırtına hızlanıyor
bu arada feci ishalim kaç gündür yaa ,ne oldu anlamadım ,içim dışıma çıkıyor ,karnımda bir ağrı ,haftasonundan beri böyleyim ((((

Son düzenleme:

baya olmuş. Pirinç lapası, patates falan ye. Yada soğuk suya bal karıştır iç. çok su keybetmişsindir kaç gün boolda su içi. Ama normal olmasın. Tuzlu yada şekerli olsun. Yada tuzlu ayran.
Ilk yardım ekibi gibiyim nen

çok sıvı alıyorum aslında ,çay ,yeşil çay ,bitki çayı vs .
ama anlamadım neden böyle oldu ..c.tesiden beri böyleyim ..anamlarda mahvoldum zaten utancımdan sürekli wcye gitmekten
patates de yedim anamada salatasını yedim hem de iki tabak
muz alsam diyorum muz ishale birebirya
bi de su da içeyim ayrıca ..
thanks hızır cadu
hg sevgi demir

datlum

datlılarım günaydın..

nasılsınzı bakem... soğuk ve karlı bir sabah mı merhaba dediniz?

of ya kar yağsa hava ne güzel oluyor...Allah nasip etsede kar yağsa ...he ısınır hemde bembeyaz n egüzel olur... Yılbaşı geliyor yerde kar yok.. çok havim ya...

karın yağması lazım

gel kar

gel kar

burda geçen biraz yağdı . Kendimizi dışarı attık. Tutmayan karla kartopu oynadık yerlerde yuvarlandık

iyiyiz cadu senden naber
ay bu şef beni öldürecek hiçbişey bilmiyo herşeyi bana soruyor ,bi de makamdan diyorlarmışki o geldiğinden beri işler tıkırında gidiyor ,benim sayemde tıkırında gidiyor ,herif donunu kaybetse bana soracak yaa
bu arada cadu topiğime baktınmı ula

kitap topiğini kasdediyosan aktım evet:128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…