Nöbetçi Muhabbetçi

dadlum aslında modlara takılcaktım yasak demiş kepelek oradan aldık küpeliyle baloncuklarına kadar indik o arada cry gelseydi onun onunla uğraşırdık

kepelek sana nazar değmez kuzum gözlerin var boncuk niyetine Maşşaalllahhhhhh

küpeli doğruyu dedim baloncuk lafı benden çıktı seninle paylaştım ama seninde içinde varmış düşünce hiç karşı gelmedin hee

söyledik de ikimiz de ciddi değildik espriydi sadece ama cadu ortalığı karıştırmaya çalışıyor haberin olsun

nerede öptüm yaa ne zaman hatırlayamadım şimdi :26:

mercimekmi küpeli eltim 84 lü 3. ye hamile sığdıran sığdırıyor valla Allah tüm isteyenlere bekletmeden aratmadan hayırlısıyla versin
yapmasınlar dimi çok çocuk herkes sırayla yapsın sırası gelmeyen yapmasın bekletsin içinde

o kadar çocuk değince sanki 5-6 tene varmış gibi kıs 2 tenecik veledim var işte Rabbim bağışlasın isteyen herkese de nasip etsin...
Benim ikinciyi doğurduğum yaşta kayınvalidemin 5 tane varmış 2 de ne ki onun yanında...

1 27.12.2011 01:37 Gönderi Araca Yüklendi - Trendyol Tuzla İstanbul
2 27.12.2011 03:48 Gönderi Araca Yüklendi - Trendyol Tuzla İstanbul
3 27.12.2011 11:29 Gönderi Araca Yüklendi - Çayırova Transfer Merkezi Çayırova Kocaeli
4 28.12.2011 03:24 Gönderi Araçtan İndirildi - Ankara Transfer Merkezi Kazan Ankara
5 28.12.2011 05:15 Gönderi Araca Yüklendi - Ankara Transfer Merkezi Kazan Ankara
6 28.12.2011 09:23 Gönderi Araçtan İndirildi - Demet Yenimahalle Ankara
7 28.12.2011 10:33 Borçlandırma - Demet Yenimahalle Ankara
8 28.12.2011 11:01 Gönderi Araca Yüklendi - Demet Yenimahalle Ankara
9 28.12.2011 14:23 Gönderi Araçtan İndirildi - Ankara Transfer Merkezi Kazan Ankara

trendyoldan aldığım eteğin kargo macerası ..bakalım ne zaman elime ulaşacak
sanırım yanlış şubeye gitti tekrar merkeze gönderiliyor ordan tekrar şubeye ve ordan bana geleck
adı kargo güya bi adresten haberleri yok

söyledik de ikimiz de ciddi değildik espriydi sadece ama cadu ortalığı karıştırmaya çalışıyor haberin olsun
sanırım bana gıcık oldu

teklifim hala geçerli deloş

Son düzenleme:
amin mandiş amin..abooo ula bizim veletler bi 10 yaşına gelince biz kocakarı olmuş olacağız iimi ,millet akıllı elini çabuk tutmuş
yaww eskileri boşver ona bakarsan benim dayı oğlunun 10 senede 6 çocuğu oldu
rekora bak hizaya gel

sen dadlumun diğer adını bilmiyormusun mikser

bilmiyorum ama tam ona göre bi isimmiş

Son düzenleme:

sanırım bana gıcık oldu

teklifim hala geçerli deloş
evet iki cevaba bak dakika arayla
senin bilgisayar gibi kafan da istop etti sanırım
bana ahlaksız teklifler yapma kabul etmem
ne gıcık olacağım ula sen dur bak gıcıklık nasıl yapılıyormuş göreceksin az sonra

sonunda ekledim
deli etti beni pc yaaa kaldırıp atacam şimdii

ula paris göbüşün çok şeker de benim gözüm eline gitti iimi
ne saklıyorsun orda

Allah seni nitmesin bişi yok kıs bacamın arasına soktum üşümüştü sanırsam barnaklarım ısınsın diye

Allah seni nitmesin bişi yok kıs bacamın arasına soktum üşümüştü sanırsam barnaklarım ısınsın diye

ayyy çok güldüm paris ,ALLAH beni netmesin ,kendime kendim de gülüyorum iimi
altıma ettim galiba bu arada
herkeşlerin eli işte benimki de oynaşta
ay o hareketi ben de çok yaparım da ondan güldüm biraz da ,çok üşürüm bn de refleks olarak elim hep oraya gider

hakarete varan sözlerinle gıcık edeceksen almayım canım. sağol

film izliycem cips canım istedi evde yok nasıl film izliycem ben şimdi

vallahi canım al pacinonun ilk filmlerinde köpeklerin ünü,,eşcinsel sevgilisini ameliyat ettirmek için banka soymaya karar verir..ama eline yüzüne bulaştırmak söz konusu...
siz siz olun filmi yarım bırakmayın..devamını rüyamda gördüm..kendimce yorumlanmış

film izlerken illa bişi yiycem yav mısır cipsi yada mısır yada şekerr yada meyve aslında o saattte yememek lazım..gidip tartılayım bariii

allahım olmayanlara gönüllerince nasib etsin sağlıkla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…