Nöbetçi Muhabbetçi

aman allahım kimleri görüyorum, nihancım annemi oldun sen , öyleyse çok ama çok sevindim
Evet canim cok sagol tatlim hasrettinize dayanamadim
As canım merhabalar hatırlamaz olur muyuz hiç : ))))

İyi olmana,anne olmana çok sevindim, rabbim sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin Nihancım.

Amin canim cok sagol iyisiniz dimi

Kizlar bugun oglusumu sünnet yaptircaz cok heyecanliyim

oo maşallah erkek olacak, ne kadar lık oldu oğlun canım benim
3aylik canim ciktik sakinlestirici verdiler bi saldiki kendini bizde girdik yanina simdi uyuyo yavrum benim icim bi tuhaf oldu
oo maşallah damatlığınıda gör inşallah
sorunmu vardı bebekken olsun bitsin mi dedin

Amin canim biz bi ay oncesindan aldik yaptiralim diye son 15 gundur idrar yolu enfeksiyonu cikti

3aylik canim ciktik sakinlestirici verdiler bi saldiki kendini bizde girdik yanina simdi uyuyo yavrum benim icim bi tuhaf oldu

Amin canim biz bi ay oncesindan aldik yaptiralim diye son 15 gundur idrar yolu enfeksiyonu cikti

geçmiş olsun canım. bu sayede kurtulmuşsunuz. benim oğlanda küçüktü yaptırdığımızda, fıtık çıkmıştı oda kaynadı arada

selam mandalina, nasılsın, nasıl gidiyor ramazan

ramazan geldi gitti dadlum tutmuyorum ben :)

geçmiş olsun enfeksiyon geçer ilaç verdimi doktor
düğünde yapcakmısınız

Günaydınlar. sizlerede hayırlı cumalar.

Nihanım çok gecmiş olsun. Minik adam iyılesır ınsallah bıan önce.

Son düzenleme:
Selam kizlar beni hatirladinizmi uzun zaman olu dimi yeni anne sizleri opuyor
Nihannn unuturmuyuz hiç hep aklımdaydın anne olmuşsun çok sevindim Rabbim size bağışlasın.çok uzun zaman oldu görüşmeyeli yaa oğluşun erkek adam olmuşsun hayırlı olsun Allah damatlığınıda göstersin inşallah

ne güzel canlanmış grupcuğumuz yaa..ben buraya yazıp gittikten sonra unuttum yazdığımı yeni aklıma geldi bi bakayım dedim iyikide bakmışım

ee nasılsınız ne var ne yok bacılarr

parisssssssssssss annemmmmmmmmmm nasılsın bebeğem

mandişimmm iyiyim çiçeem sen nasılsın :))

mercimek hanım nasılllar takip ediyorum kendilerini çok tatlı olmuş maşallah aynı sen gıı nasıl benzettin bu kadar

işe başlamışsın ne kadar oldu başlayalı kim bakıyo kısçene

iyiyim parisim sen nssılsın simay hanım nasıllar :)

hii ilk sen benzettin paris herkes babaya benzetiyor :) bende diyorum ki hamileyken kocamdan başkasını görmedim o yüzden ona benzedi :)

geçen hafta başladım annem bakıyor mercimeğime bamyamla aynı yani :)

sen neler yapıyorsun parisim o ağzını yediğim kocaman kız olmuş her fotosuna için gidiyor bir erkek doğrupup alamadım diye

neyse 2.yi erkek yaparsın mandişim :))

yok ya aynı sen valla babayla hiç alakası yok bence
ne yapayım canım ya işle güçle uğraşıyoruz işte.. akşamda simay cadısıyla uğraşıyoruz çok fena oldu gıı evin küçük eşkiyası istediği olmasın apartmanı ayağa kaldırıyo saçlarını kestirdik bide tam bir erkek fatma oldu iyice :))dışarı delisi kapının arkasına geçip ağlıyo dışarı çıkartalım diye çok hareketli 2dk durmuyo..ama çoook şükür uykularımız düzenli :))
Sizin nasıl minik fındık kurdunun uykuları..Bide senin kızın adı neydi mandişim ya:26::26:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım. bu sayede kurtulmuşsunuz. benim oğlanda küçüktü yaptırdığımızda, fıtık çıkmıştı oda kaynadı arada
Evet canim iyi oldu su bikacgun bi gecse
ramazan geldi gitti dadlum tutmuyorum ben :)

geçmiş olsun enfeksiyon geçer ilaç verdimi doktor
düğünde yapcakmısınız
Surup verdi enfeksiyon icinde surubu var antibiyotik ici disi ilac oldu minicik oglumun
günaydın kızlar hayırlı cumalar
Günaydın hayirli cumalar
Günaydınlar. sizlerede hayırlı cumalar.

Nihanım çok gecmiş olsun. Minik adam iyılesır ınsallah bıan önce.
Sağol canım inşallah ya

Amin yapocum Sağol guzel dilekslerin icin Allah evlatlarımizi bize bagislasin.
Senin cimcimede buyumus ne kadarlik oldu

bir tane yetermiş canım :) bunu anladım ben :)
bu gazla baya giderim ben )))
hahaaa bizimki şimdiden kaoıyı gösteriyorparisim geşceği aynı seninki gibi desenekısa saçlı fotosunu koymadın galiba ben görmedim yirim onu çikilotam benim sağlıklı olsunlarda hareketl,i olsunlar parisim
bizde uyku yok uyutmak için arabayla gezdiriyoruz :)
duru fadime adı :)

geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…