olsun 3 yaş azmı:2: ay ne güldüm hakız burda ana okulu 3 yasında başlıyor türkıyedekı gıbı 5-6 yasında degıl ha.
inşallah sabah bıraktım geldim yine işe ne zormuş çalışan anne olmak
hoşgeldin :)
Evet canim cok sagol tatlim hasrettinize dayanamadimaman allahım kimleri görüyorum, nihancım annemi oldun sen , öyleyse çok ama çok sevindim
As canım merhabalar hatırlamaz olur muyuz hiç : ))))
İyi olmana,anne olmana çok sevindim, rabbim sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin Nihancım.
Evet canim cok sagol tatlim hasrettinize dayanamadim
Amin canim cok sagol iyisiniz dimi
Kizlar bugun oglusumu sünnet yaptircaz cok heyecanliyim
Evet canim cok sagol tatlim hasrettinize dayanamadim
Amin canim cok sagol iyisiniz dimi
Kizlar bugun oglusumu sünnet yaptircaz cok heyecanliyim
3aylik canim ciktik sakinlestirici verdiler bi saldiki kendini bizde girdik yanina simdi uyuyo yavrum benim icim bi tuhaf olduoo maşallah erkek olacak, ne kadar lık oldu oğlun canım benim
oo maşallah damatlığınıda gör inşallah
sorunmu vardı bebekken olsun bitsin mi dedin
3aylik canim ciktik sakinlestirici verdiler bi saldiki kendini bizde girdik yanina simdi uyuyo yavrum benim icim bi tuhaf oldu
Amin canim biz bi ay oncesindan aldik yaptiralim diye son 15 gundur idrar yolu enfeksiyonu cikti
selam mandalina, nasılsın, nasıl gidiyor ramazan
3aylik canim ciktik sakinlestirici verdiler bi saldiki kendini bizde girdik yanina simdi uyuyo yavrum benim icim bi tuhaf oldu
Amin canim biz bi ay oncesindan aldik yaptiralim diye son 15 gundur idrar yolu enfeksiyonu cikti
Nihannn unuturmuyuz hiç hep aklımdaydın anne olmuşsun çok sevindim Rabbim size bağışlasın.çok uzun zaman oldu görüşmeyeli yaa oğluşun erkek adam olmuşsun hayırlı olsun Allah damatlığınıda göstersin inşallahSelam kizlar beni hatirladinizmi uzun zaman olu dimi yeni anne sizleri opuyor
parisssssssssssss annemmmmmmmmmm nasılsın bebeğem
mandişimmm iyiyim çiçeem sen nasılsın :))
mercimek hanım nasılllar takip ediyorum kendilerini çok tatlı olmuş maşallah aynı sen gıı nasıl benzettin bu kadar
işe başlamışsın ne kadar oldu başlayalı kim bakıyo kısçene
iyiyim parisim sen nssılsın simay hanım nasıllar :)
hii ilk sen benzettin paris herkes babaya benzetiyor :) bende diyorum ki hamileyken kocamdan başkasını görmedim o yüzden ona benzedi :)
geçen hafta başladım annem bakıyor mercimeğime bamyamla aynı yani :)
sen neler yapıyorsun parisim o ağzını yediğim kocaman kız olmuş her fotosuna için gidiyor bir erkek doğrupup alamadım diye
Evet canim iyi oldu su bikacgun bi gecsegeçmiş olsun canım. bu sayede kurtulmuşsunuz. benim oğlanda küçüktü yaptırdığımızda, fıtık çıkmıştı oda kaynadı arada
Surup verdi enfeksiyon icinde surubu var antibiyotik ici disi ilac oldu minicik oglumunramazan geldi gitti dadlum tutmuyorum ben :)
geçmiş olsun enfeksiyon geçer ilaç verdimi doktor
düğünde yapcakmısınız
Günaydın hayirli cumalargünaydın kızlar hayırlı cumalar
Sağol canım inşallah yaGünaydınlar. sizlerede hayırlı cumalar.
Nihanım çok gecmiş olsun. Minik adam iyılesır ınsallah bıan önce.
Nihannn unuturmuyuz hiç hep aklımdaydın anne olmuşsun çok sevindim Rabbim size bağışlasın.çok uzun zaman oldu görüşmeyeli yaa oğluşun erkek adam olmuşsun hayırlı olsun Allah damatlığınıda göstersin inşallah
ne güzel canlanmış grupcuğumuz yaa..ben buraya yazıp gittikten sonra unuttum yazdığımı yeni aklıma geldi bi bakayım dedim iyikide bakmışım
ee nasılsınız ne var ne yok bacılarr
neyse 2.yi erkek yaparsın mandişim :))
yok ya aynı sen valla babayla hiç alakası yok bence
ne yapayım canım ya işle güçle uğraşıyoruz işte.. akşamda simay cadısıyla uğraşıyoruz çok fena oldu gıı evin küçük eşkiyası istediği olmasın apartmanı ayağa kaldırıyo saçlarını kestirdik bide tam bir erkek fatma oldu iyice :))dışarı delisi kapının arkasına geçip ağlıyo dışarı çıkartalım diye çok hareketli 2dk durmuyo..ama çoook şükür uykularımız düzenli :))
Sizin nasıl minik fındık kurdunun uykuları..Bide senin kızın adı neydi mandişim ya:26::26:
neyse 2.yi erkek yaparsın mandişim :))
yok ya aynı sen valla babayla hiç alakası yok bence
ne yapayım canım ya işle güçle uğraşıyoruz işte.. akşamda simay cadısıyla uğraşıyoruz çok fena oldu gıı evin küçük eşkiyası istediği olmasın apartmanı ayağa kaldırıyo saçlarını kestirdik bide tam bir erkek fatma oldu iyice :))dışarı delisi kapının arkasına geçip ağlıyo dışarı çıkartalım diye çok hareketli 2dk durmuyo..ama çoook şükür uykularımız düzenli :))
Sizin nasıl minik fındık kurdunun uykuları..Bide senin kızın adı neydi mandişim ya:26::26:
Evet canim iyi oldu su bikacgun bi gecse
Surup verdi enfeksiyon icinde surubu var antibiyotik ici disi ilac oldu minicik oglumun
Günaydın hayirli cumalar
Sağol canım inşallah ya
Amin yapocum Sağol guzel dilekslerin icin Allah evlatlarımizi bize bagislasin.
Senin cimcimede buyumus ne kadarlik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?