he valla
hahahaha koptum ya fark etmes canım gerekirse geceye kadar memnun ol .memnun edebiliyorsam ne mutlu bana o değilde kendimi sıyırmıs hissediyorum faceler varsa ekleyin bari illa benmı diyim aaaaaaaaaaaaaaa:)
he valla
hahahaha koptum ya fark etmes canım gerekirse geceye kadar memnun ol .memnun edebiliyorsam ne mutlu bana o değilde kendimi sıyırmıs hissediyorum faceler varsa ekleyin bari illa benmı diyim aaaaaaaaaaaaaaa:)
suedanın çok erken çıktı dişleri. iyi olmuyo hepsi çürükbizimde öyle olacAk ´galiba
üst ön dis yerleri beyaz duruyorda ondan sordum
sende onun günahını al ödeşin bakıyımmadurum da madurum yapo günahımı aldı :84::84:
menim yok babamhahahaha koptum ya fark etmes canım gerekirse geceye kadar memnun ol .memnun edebiliyorsam ne mutlu bana o değilde kendimi sıyırmıs hissediyorum faceler varsa ekleyin bari illa benmı diyim aaaaaaaaaaaaaaa:)
uzun makarna
diğerlerini zemine kilitledik
niye kitliosun benden izin aldın mıhem konunın başına bi galoş resmi koyun hemen hijjen bir topk burası goloşsuz girmek yasak
ne dil çıkarıyon bacım. yükün hafifleisn deyin şeyttim
suedanın çok erken çıktı dişleri. iyi olmuyo hepsi çürük
sende onun günahını al ödeşin bakıyım
menim yok babam
illa yiycek yani
evdesin ya niye yemiyon, rejimmi yapıyonevet cabuk cikan cabuk cürüyor diyorlar en normali 6-7,5 aymis.
valla cadum sabah 8 de kahvalti ettim bide meyvali yogurt yedim onla duruyom simdi gidip yemek yapcam
onu söylemiyim dedim
yenilere galoş taktryoz sen merak etme. sekilere serbst,
ben o yönden düşünmediydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?