Nöbetçi Muhabbetçi

hafta sonu hep aklımdaydın canım. aşureyi yaptımı acaba diye . telin olsaydı arayacaktım vallaa:1::1:
bu arada çok geçmiş olsun. allah şifa versin. idrar yolları enfeksiyonu çok pis bişey ya . hele bu aylarda çok dikkat etmke lazım. bol su iç bacım. en iyi tedavisi su. çok geçmiş olsun tekrar

yaptım yaptım dadlum sağol pişirirken aklımdaydın valla bütün hafta sonu kendimi bile düşünemedim :1:
eşim kuş üzümü birde kkuru üzüm almış hangisi bilememiş ikisinide almış ikisindende koydum :)) herkesde beğendi teşekkürler dadlum

evet doktorda ılık su iç dedi bulaşıcımı bu nereden geldi buldu beni ya

teşekkürler parisim idrar yolu enfeksiyonu canım o tetiklemiş

teşekkürler küpelim nasıl geldi buldu beni anlamadım sanki bir halterci geldi arkamdan sessizce beni altı ve fırlattı yere :1:

bazen oluyor mandiş öyle nasıl olduğunu anlamıyor insan ..geçen de ben işte 2 kere üstüste grip olduğumda da anlamamıştım ..bir de bebiş olur diye ilaç da içmemiştim,öldüm öldüm dirildim resmen gribi atlatana dek ,oh bitti diye sevinirken tekrar grip oldum ,15 gün fenaydım yaa ,hiç hatırlamak bile istemiyorum :14:
neyse atlatmışsın inş.:16:

bazen oluyor mandiş öyle nasıl olduğunu anlamıyor insan ..geçen de ben işte 2 kere üstüste grip olduğumda da anlamamıştım ..bir de bebiş olur diye ilaç da içmemiştim,öldüm öldüm dirildim resmen gribi atlatana dek ,oh bitti diye sevinirken tekrar grip oldum ,15 gün fenaydım yaa ,hiç hatırlamak bile istemiyorum :14:
neyse atlatmışsın inş.:16:

haklısın küpeli şükür bitti inşallah bir daha gelmez Allah kimseye hastalık vermesin

yaptım yaptım dadlum sağol pişirirken aklımdaydın valla bütün hafta sonu kendimi bile düşünemedim :1:
eşim kuş üzümü birde kkuru üzüm almış hangisi bilememiş ikisinide almış ikisindende koydum :)) herkesde beğendi teşekkürler dadlum

evet doktorda ılık su iç dedi bulaşıcımı bu nereden geldi buldu beni ya
olur ki farketmez.(aşure )
çok su içmemekten oluyo enfeksiyon. her kadında vardır. tek çare bol su. ayrıca ilaçlarının hepsini bitir. bne asla bitireemm hep tekrarlar.

ben yemedim canım midem bulanıyordu

ayy kötü olmuş .üzüldüm bak

siz neler yaptını hafta sonu kızlar. yapo ve deloş:31:
biz çoruma gittik:1:
o kadar yağan kar hiç tutmadı. çorumdada hiç kar yoktu havada fena değildi. gezdik baya bi. akşam 8,30 da döndük. başım çatlıyodu.

olur ki farketmez.(aşure )
çok su içmemekten oluyo enfeksiyon. her kadında vardır. tek çare bol su. ayrıca ilaçlarının hepsini bitir. bne asla bitireemm hep tekrarlar.

ayy kötü olmuş .üzüldüm bak

aslında su içerim çok ama evet bu ara içmedim dişçiye takıldım ya sıcak sağuk yeme içme dedikçe tamamen kestim demekki dikkat ederim canım o ilaçları bende asla bitirmem kafam kadar antibiyotik insan yiycek bunu dimi azcık küçük yapın gözüm korkuyor nasıl bitsin o kutu

amin inş. ben de nefret ederim hastalıktan hiç sevmem :47:
bu arada mandiş dilimde tüy bitti ama son kez söyleyeceğim :1:

ya seni görecektim ben hani resim kaç hafta oldu ula :4::4:

küpeli işyerindeki pcden yüklemem mümkün değil evden yüklemem için uygun zaman olmalı eşim bilmiyor siteyi çaktırmadan yüklemem için ayrıca hafta sonu eklesem siz yoksunuz bu hafta sonu zaten durumumu biliyorsun anacım niye merak ediyorsun beni güzel bişiy değilim sıradan bit tip işte memleketim kadını işte

o kadar yağan kar hiç tutmadı. çorumdada hiç kar yoktu havada fena değildi. gezdik baya bi. akşam 8,30 da döndük. başım çatlıyodu.

ohhh ohh iyi yapmışsınız valla. bende gezme olsun hiç kar kış dinlemem çok severimmm:16:

benim cmtesi misafirim vardı bilo oturduk ettik binadan komşularla. bu binadaki komşularım çok iyiler ya benden yaşça büyükler ama çok sıcak kanlılar 2 kişi vardı benle yaşıt sayılan. biri yeni doğum yapmıştı. birininde kayınvalidesi gelecekmiş memleketten gelemediler. ama diğer komşularımla iyi vakit geçirdik:16:

pazarda evdeydim evi toparladım herifimle vakit geçirdim . dün nöbete gitti. . diyomki Allah kocası asker olanlara şehir dışında çalışanlara yardım etsin. o kapıdan çıkınca tutamadım kendimi ağladım:14::14::14:

sonunda muradına erdin deloş desene :1:

ii bari eğlendinizmi ..
yokyaa buraya da yağdı tutacak dedik ama tutmadı ,suluydu sanırım yere düşmeden kayboldu gitti valla :1:

cumartesi yürüyüşe çıktık eşimle ,pazara gittik ,taze sebze meyve aldık ,hamsi alacaktık abooo fiyatlar 2ye 3e katlamış ,bu ara hamsi yok sanırım , 2 hafta önce 3,5 tan almıştım ,bu hafta sonu 8-10 du hamsi ..pazardan aldık 5 e ama tadı yoktu karadeniz hamsisi diyorlar ama değil ,marmara hamsisi ,karadeniz hamsisi zaten tadından hemen belli oluyor :1:
hamsi pişirdim işte mis gib iyedik ..onun dışında full film izledik bu haftasonu eşimle evde ,kitap okudum biraz ,öyle geçti valla..:51:
harici harddiskte 200e yakın film vardık her gün bir tane izliyoruz ,valla yarıladık sayılır :1:

kışın en güzeli pasta börek çayını alıp herifle sarmaş dolaş film izlemek yaaaw :1:

küpeli işyerindeki pcden yüklemem mümkün değil evden yüklemem için uygun zaman olmalı eşim bilmiyor siteyi çaktırmadan yüklemem için ayrıca hafta sonu eklesem siz yoksunuz bu hafta sonu zaten durumumu biliyorsun anacım niye merak ediyorsun beni güzel bişiy değilim sıradan bit tip işte memleketim kadını işte
ii aman bi daha sormam ,illa güzel olman gerkemiyor mandiş :4:
ohhh ohh iyi yapmışsınız valla. bende gezme olsun hiç kar kış dinlemem çok severimmm:16:

benim cmtesi misafirim vardı bilo oturduk ettik binadan komşularla. bu binadaki komşularım çok iyiler ya benden yaşça büyükler ama çok sıcak kanlılar 2 kişi vardı benle yaşıt sayılan. biri yeni doğum yapmıştı. birininde kayınvalidesi gelecekmiş memleketten gelemediler. ama diğer komşularımla iyi vakit geçirdik:16:

pazarda evdeydim evi toparladım herifimle vakit geçirdim . dün nöbete gitti. . diyomki Allah kocası asker olanlara şehir dışında çalışanlara yardım etsin. o kapıdan çıkınca tutamadım kendimi ağladım:14::14::14:

sen şimdi hamişsinya soru yağmuruna tutmuşlardır seni şimdi ,bebekle ilgili herşeyi sormuşlardır :1:
ay çok soru soran komşuyu da hiç sevmm ,kimisi dedektif gibi oluyor valla :60:
ii bari eğlenmen ii olmuş ,ne yaptınız misafirlere peki ,ikram kısmına gelelim ,beni en çok o kısmı ilgilendiriyor :60:
bu arada aldığım kestaneli pasta 2 günde sayemde bitti :1:
8 kişilik kocaman bi pastaydı ama gelip gidip yemek yerine de yedim bitti valla :1:
bu sefer de frambuazlı mı alsam ne :60:

sevindim senin adına . apartman hayatında en önemli şey komşu. benimde şikayetim yok o konuda şükür.
seninki haftada 1 . benim eşimde gidiyo nöbete kız. :1::1:vicdani nöbet.

sonunda muradına erdin deloş desene :1:

ii bari eğlendinizmi ..
yokyaa buraya da yağdı tutacak dedik ama tutmadı ,suluydu sanırım yere düşmeden kayboldu gitti valla :1:

cumartesi yürüyüşe çıktık eşimle ,pazara gittik ,taze sebze meyve aldık ,hamsi alacaktık abooo fiyatlar 2ye 3e katlamış ,bu ara hamsi yok sanırım , 2 hafta önce 3,5 tan almıştım ,bu hafta sonu 8-10 du hamsi ..pazardan aldık 5 e ama tadı yoktu karadeniz hamsisi diyorlar ama değil ,marmara hamsisi ,karadeniz hamsisi zaten tadından hemen belli oluyor :1:
hamsi pişirdim işte mis gib iyedik ..onun dışında full film izledik bu haftasonu eşimle evde ,kitap okudum biraz ,öyle geçti valla..:51:
harici harddiskte 200e yakın film vardık her gün bir tane izliyoruz ,valla yarıladık sayılır :1:

kışın en güzeli pasta börek çayını alıp herifle sarmaş dolaş film izlemek yaaaw :1:
oh ne güzle. bizde dün yaptık balık. eşim ayıkladı ben pişirdim. normlade kolasız yeniyoduk ama kolayıda çocuklar çok tüketiyo. karınları şişiyo balığı hiç yiyemiyolar. akşam onlarda yedi baya . bi dahada almayalım dedik.

ii aman bi daha sormam ,illa güzel olman gerkemiyor mandiş :4:

sen şimdi hamişsinya soru yağmuruna tutmuşlardır seni şimdi ,bebekle ilgili herşeyi sormuşlardır :1:
ay çok soru soran komşuyu da hiç sevmm ,kimisi dedektif gibi oluyor valla :60:
ii bari eğlenmen ii olmuş ,ne yaptınız misafirlere peki ,ikram kısmına gelelim ,beni en çok o kısmı ilgilendiriyor :60:
bu arada aldığım kestaneli pasta 2 günde sayemde bitti :1:
8 kişilik kocaman bi pastaydı ama gelip gidip yemek yerine de yedim bitti valla :1:
bu sefer de frambuazlı mı alsam ne :60:

yeni doğum yapmış bi bayan vardı valla ben onu soru yağmuruna tuttum desem doğru olur:1:
komşular genelde nerde çalışıyon eşin nerde çalışıyo falan o tarz sorularla ilgilendiler:1:
menüzümde şöyleydi çok bişi yapamadık. valla hiç halim yoktu evi temizledim bi tek annemde anca bunları yaptı
-poça
-browni
-mercimek köftesi
-patates salatası
-kereviz salatası

(patates salatasını ben yaptım :))

sevindim senin adına . apartman hayatında en önemli şey komşu. benimde şikayetim yok o konuda şükür.
seninki haftada 1 . benim eşimde gidiyo nöbete kız. :1::1:vicdani nöbet.

oh ne güzle. bizde dün yaptık balık. eşim ayıkladı ben pişirdim. normlade kolasız yeniyoduk ama kolayıda çocuklar çok tüketiyo. karınları şişiyo balığı hiç yiyemiyolar. akşam onlarda yedi baya . bi dahada almayalım dedik.

ben de normalde balıkçıya ayıklatırım kendimde evde üzerinden geçer yıkarım 4-5 kez ,ama bu sefer kendim ayıkladım kopartıverdim kafalarını :)))))
evet ben de kolayla severim hamsiyi kolasız yavan geliyor ama kola da şişiriyor gerçekten tıkanıyorsun yerken ,ben 5 yiyip 1 kola içiyorum ii oluyor :1:
kolayla da olmuyor kolasız da ula :60:

ula eşleriniz neci sizin , nöbet filan :27:
mandiş resmi paintte küçült öyle yükle ya da dosyanın uzantısını jpeg yap :34:

Back
X