- Konu Sahibi PurpleRain
-
chiaki senpai yaa... adama asik oldum.. zaten anime serilerinde nerde karizmatik bi karakter var gidip asik oluyorum :)))
insan izlerken keşke gerçek olsa diyor cidden ya, yürüyen karizma, aşık olunmayacak gibi değil ki boshayallersmile :):)
nodamenin pasakliligina karsin chiakinin titizligi harikaydi ya :))
bi de ben bu animede en cok su yanlarda yatay yazan bolum aciklamalarini sevdim.. bi kac kelime de olsa aciklamak icin harika bisi bence. bi de nodamenin deli gibi piyano calisip da yesil yesil isiklar gormesi onlari tutmaya calismasi cok guzeldi ya..
sonu harika zaten.. aaah ahh:asigim:
hem keman caliyo hem piyano daha ne olsun tuce :asigim:
cok tatlılar ya :asigim:
¤ decemBer ¤;12465196 .!.:GYABOOOOOOOOOO
9 bölüm izleyip 1 ay animeye ara vermiştim, şimdi son bölümünü izledimmm
MUKYAAAAAAAAAAAAA
OH BEEEE
OHHHHHHH
O SONUNDAKı ŞEY OLMICAK DıYE ÖDÜM KOPTUYDU :)))
AMA ÇOOOOOOOOKK GÜZEL OLDUU(((((( :gitme::gitme:
GABONNNNNNNNNNNNN hihoyyyt
şimdi serinin ikinci sezonu paris chapteri indirim bakim nolcek :CüvCüv:
iiki varsınız hanımlar, iyiki sizden bu animenin tavsiyesini almışımm çooooooookk güzeldii... :içelim:
gyaboooo delikafadulden çok sevidim canım beğenmene, paris serisi ilk önce çok sarmamıştı beni, ama izledikçe çok seviyorsun, bu arada final sezonu da çıkmaya başladı her hafta, takip edebilirsiniz boshayallersmile
cok tatlılar ya :asigim:
yorum süper yalnız canım kaydirigubbakcemile3 chiaki'nin tarzı o işte, burnu kaf dağında :dilcikar: anime ilerledikçe hep o gelgitlerini görüyorsun ilişkilerinin, gerçek hayatta olsa çekilemeyecek kadar yorucu olurdu akannehirhehe tşkler.. ya beni de saramadı bi türlü paris. 5. bölümdeyimm. aslında anime güzel de ben chiaki denen adamı öldürmek istiyorum. şimdi bu beşinci bölümde nodame buna bi güzel tekme attı içimin yağları eridi. aklinialirimsmileasmin nesini sevdi bu adamın anlamıyorum ya. adam diğer sezonun sonunda kıza sarıldı, ailesiyle tanıştı. sonra parisin ilk bölümünde "kız arkadaşım değil" dedi nodame için, geberdim sinirdenklava: japon erkeklerini delikanlı bildim animeye başladığımdan beri, chiaki fazla avrupalı bi karakter oldu çıktı klava: kıza hep üstten bakıp sürekli ilgi bekliyor, nodame azıcık ilgi beklediğinde kıza ya vuruyo ya ağzına bişi tıkıyo sürekli kötü davranıyo klava: böle romantizm olmaz olsun yav, ben en ağır shojolarda bu kadar acı çekmedim yetti gari AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ne dengesiz manyakmış yav. burnu kafdağında hazretin. alsanaalsanasmile kendine de "ore sama" diyip duruyo zate iice tilt oluyom. bunun da en sonuna kadar adam gibi birleşmezlerse japonyaya gidip mangakasını furcam daa alsanaalsanasmileayy sinir sahibi oldum gece gece bacılarrr... nodame gibi kız bulmuş beğenmiyo pisssss ... :gitme:Çok üzgünüm çoook
affedin ben baya kendimi kaybediyorum da izlerken laelaelaelaelae
nodameyi Allahn emriyle obua çalan çocuğa isticem ben. chiaki onu haketmiyo benneyaptımki:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?