Noel Bayramı’nın en çılgın gelenekleri

Eski numara, kola içiyorum babaaaa diye kola içine alkol karıştırılır ve masa altından fondip :KK70:
Bu yorum uygunsuz örnek içermektedir:confused:

Eski günlerim geldi aklıma:KK70:

çekilmeyen akraba ortamlarında aklıma gelmiyor değil, bi 35 lik votka atayım çantama diye:KK70::KK70:

ama çok kızarıyorum o konuyu nasıl halletçem bilemiyorum:KK70::KK70::KK70:

çekilmeyen akraba ortamlarında aklıma gelmiyor değil, bi 35 lik votka atayım çantama diye:KK70::KK70:

ama çok kızarıyorum o konuyu nasıl halletçem bilemiyorum:KK70::KK70::KK70:
Kızardıkça Ateş bastı dersin:KK70:bende cin'le votka da kızarıyordum, değişik çarpıyor meretler:KK70:
Zaten 2 kadehte ben kıkırdamaya başlıyorum, 3. de benden haber alınamıyor, bağlantı kopuyor:KK70:

Kızardıkça Ateş bastı dersin:KK70:bende cin'le votka da kızarıyordum, değişik çarpıyor meretler:KK70:
Zaten 2 kadehte ben kıkırdamaya başlıyorum, 3. de benden haber alınamıyor, bağlantı kopuyor:KK70:

şarapta ben de çok gülerim de, %40 lık içkilerde balyoz yemiş gibi oluyorum, hı hı diye kafa sallarım ancak:KK70::KK70::KK70:

Halay benim zayıf noktam Mune. Her ortamda her şekilde halay çekerim hiç fark etmez :KK70:
Bende katılırım sana, halaya uygun müzik duymayayım yeter ki, gerçi ben yabancı şarkıyla araba içinde halay çekmiş kadınım, kızım anne sorarlarsa birbirimizi tanımıyoruz demişti:KK70:

Back
X