• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Nohut suyunu eşi içipte faydasını gören varmı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

scbc

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
766
228
103
Nohut suyunu kullanıp eşi faydasını gören varmı ?

Sayida artış oldumu canım
Biz azosperm hastasyz canım eşimde hiç çıkış. Yoktu fsh yükseklliği sebebiyle bizim durum biraz farklı ama Dr a sormadan Bi şey kullanmayın derim bn ilk başta kafama göre yaptım eşim hormonlarını alt üst etmiştim eşim tese oldu ölelikle sperm bulundu şu an 1 tane dondurulan embriyomz var onun transferini bekliyorum inşallah

Biz azosperm hastasyz canım eşimde hiç çıkış. Yoktu fsh yükseklliği sebebiyle bizim durum biraz farklı ama Dr a sormadan Bi şey kullanmayın derim bn ilk başta kafama göre yaptım eşim hormonlarını alt üst etmiştim eşim tese oldu ölelikle sperm bulundu şu an 1 tane dondurulan embriyomz var onun transferini bekliyorum inşallah
Haklısın canım sperm arttırıcı otlar içiriyordum eşime bazı kişilerinin topiklerini gördüm korktum şuan siz nohut suyunu doktor önerisiylemi kullandınız?

Haklısın canım sperm arttırıcı otlar içiriyordum eşime bazı kişilerinin topiklerini gördüm korktum şuan siz nohut suyunu doktor önerisiylemi kullandınız?
İbrahim saraçoğlu bu izledm. Canım fsh yüksekliği için diodu biizm de o sorun vardı ama öncesi inde birçok ot içirdim diğer hormonlar da dahil bozulmş daha da fsh yüksekliğini bilmiodk o zaman

Back
X