Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni bir telefona ihtiyacım var. Uygun fiyatlı bir şey arıyorum. Nokia asha 303 dikkatimi çekti birde Nokia x3-02. Kullananınız var mı, önerir misiniz ya da başka bir öneriniz var mı?
Ben kullanmadım ama bir arkadaşım kullanıyordu X3-02'yi.
O baya memnundu..
Ama tabi bana sorarsan Samsung'dan vazgeçmem..
Nokia bi değişik geliyor bana.
nokia asha yı kardeşim hediye etti bana, uygun fiyatlı olduğu için almıştık biz. akıllı telefon olarak çok yeterli değil, dokunmatik ekranlı telefon olarak gayet yeterli :)
303'ü hiç bir yerde bulamadım. En son migrosun telefon bölümünde öylesine bakarken rastladım ve biraz kaba geldi. Telefon açık değildi menüsünü göremedim ama vazgeçtim. x3-02 de aslında alınabilirdi onunda çok klasik durması vazgeçirdi sıkıldım o tarzdan sanırım :)
Son olarak nokia 501'de karar kıldım. Dün aldım şuan için güzel, fazla bir beklentiyle almadım zaten tek üzüldüğüm kırmızısı kalmamıştı Kullananınız var mı 501'i ? Bu telefona özel kapak satılıyor mu telefoncular da?