• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nokıa lumia 520 ekranda çark problemiii!!

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Kızlar arkadaşlımla telefonları değiştik bi süreliğine.. İkimiz de wp kullanıyoruz nedense değiştirelim dedik aptal gibi.
Az önce telefon kendiliğinden kapandı, ekranda çarklar belirdi.. Sonra da üzgün surat çıktı.. Hiçbir şekilde döndüremiyorum hayata telefonu.
Arkadaşım da böyle konularda sorunlu bi insan. Çok kötü oldum.. Ne yapıcam şimdi? Yarın da telefonu verecektim, bu kadar olur.. Şansıma tüküreyim.

Telefonu tamamen kapat ve şarjı çıkar. 10 dk falan bekle ve aç. Muhtemelen güncelleme yapıyordu hata oluştu

O cark telefonu sifirladiginda da yapiyo diye biliyorum da, niye resetlemeye almis ki kendini ? Ayarlari mi boyle acaba...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

keşke hemen yaptırmasaydın dönseydin yorumama geri ben çözümünü biliyordum ama olan olmuş geçmiş olsun

Sen yaz yine istersen canım ben de windows phone kullanıyorum.. Çok sinir bozucu valla ya daha bugün gönderdim yaptırmaya da.. Yemin ediyorum 60 tl para aldılar. Hiç az değil bence.

Back
X