daha sonra cildiyeye gittiğimde bunları anlattım, tekrar roac tedavisine başlamak istedi, başka bi doktor bu.Roac demeye gelmiştim
Kuzum, ben de kullandım. Kullandığım için mutluyum ama Allah bir daha göstermesin kolay bir ilaç değil.daha sonra cildiyeye gittiğimde bunları anlattım, tekrar roac tedavisine başlamak istedi, başka bi doktor bu.
tekrar çektiğim eziyetleri yaşamak istemedim. ağzımı açarken dudaklarım kanardı çok çektim o ilaçtan.
göze alamadım....
kullananların çoğunda sivilce tekrarlamıyor. benim gibi istisnalar az tabi. bende 2 sene etkisini sürdürdü. 2 seneden sonra sil baştan ..Kuzum, ben de kullandım. Kullandığım için mutluyum ama Allah bir daha göstermesin kolay bir ilaç değil.
İnşallah kremle hallolur problemin.
program mı bu nasıl yaparım bu testiPinner test var. Vücudunuza yararlı-zararlı besinleri ayrıştırıyor.
Yediklerimizin sağlığımıza ve dış görünüşümüze payı büyük. Bir düşünün isterseniz.
Biraz maliyetli ama, değebilir.
Siz ulaşın onlara evinize kadar gelip kan alıyorlar. Bir ay sonra da sonuçları elinize alıyorsunuz.program mı bu nasıl yaparım bu testi
Bu arada cidden reklam falan yapmıyorum. Ben yaptıracaktım bir ara, mümkün olamadı. Halamla paylaşmıştım. O yaptırdı. 2 ayda 10 kiloya yakın verdi, cildi berraklaştı. Kendini zinde hissettiğini söylüyor. Paylaşmak istedim.program mı bu nasıl yaparım bu testi
ben kıbrısta okuyorum burda yaptırabileceğimi sanmıyorumBu arada cidden reklam falan yapmıyorum. Ben yaptıracaktım bir ara, mümkün olamadı. Halamla paylaşmıştım. O yaptırdı. 2 ayda 10 kiloya yakın verdi, cildi berraklaştı. Kendini zinde hissettiğini söylüyor. Paylaşmak istedim.
Ayy Kıbrıs mı?ben kıbrısta okuyorum burda yaptırabileceğimi sanmıyorum(
elma sirkesi+maden suyu :)elma sirkesi sürün desem yaptıklarınızın yanında çok mu basit kaçar belkide çoktan denediniz
şanslı kısımdansın :)))Kullandım 5 yıl önce tekrarlamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?