Nolacak daha napayım ben (evlilik ve cinsellik)

Noanaah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
78
6
86
37
Daha öncede buraya yazmıştım...eşimle cinsel problemlerimiz var..zaten biliyordum bn evde yokken falan kendi kendini tatmin etğini ama dün bn evdeyken banyoya gırıp yaptı ya bn dururken neden onu tercih edıyor anlamıyorum birbirimize sevgimiz sonsuz ama neden böyle birşey yapıyor anlamıyorum...nerden biliyosun diceksiniz telinde göz atma gecmişini silmiş gene ...daha once telinde yakalamıştım soylemiştim suçlu bn olmuştum onun ozelini karıstrdığım için ..o gün bu gun telinr dokunamıyorum zaten bide göz atma geçmişini siliyor bn bakarım dıye artık...hayır bn de öle gelse yapmayalım yok bugun yogunum yok cnm istemiyor dicek insan deilim ... yani beni ihmal edip kendini tatmin etmesi cok canımı sıkıyor...bn mi cok kafama takıyorum normal mi yani buu ...zaten beraber bişeler yapmayada başlasak ilk adımı hep bn atıyırum...kendimi çok drğersiz hissediyorumm bu sorunun ustesinden nasıl geleceğim

gerçekten garip bir durum acaba kendinde bunu alışkanlık haline mi getirdi.Siz kendinizi değersiz hissetmeyin ..devamlı siz isteyin ne olacak bir müddet sürdürün bunu böyle ..konuşmayı denediniiz mi veya yardım aldınız mı?

Erkekler bekarlıktan kalma bu alışkanlıktan maalesef kolay kolay vazgeçemiyor. Sizi arzulamadığını zannetmiyorum ben. Sadece bu şekilde tatmin olmaya alıştığı için bırakamıyor. Hiç konuştunuz mu bu konuyu onunla?

gençliğinden kalma bir alışkanlık aşmasına yardımcı olabilirsin, süprizlerle dolu bir cinsel hayat yaşat ona. neye uğradığını şaşırsın. böylece hep sende bu kez ne olacak diye meraktan sana koşar.

Bir muddet her gece iliski isteyin esinizi bosta birakmayin boylece kendi kendine yapacak zamanida bulamaz ihtuyacida kalmaz, zamanla o da size ayak uydurup tamamen telefondan uzaklasir..
Gurur yapmayin o sizin esiniz cinselligi illa o baslatmak zorunda degil bir muddet siz baslatin bisey kaybetmezsiniz

Konuşamadım ne yazıkki yakaladığım gün telefonunda ...kendime gelemedim ne yapıcagımı sasırdım ...gözlerıme ınanamadım...hiç beklemiyordum ondan böyle birşey....sonradan neden bnle az birlikte olduğunu anladım...nasıl erkek bu falan dıye hep dusunuyordum demekki boyle erkeklerde varmış dıyordum (cinselliği az yasayan ) meğerse bizimkisi kendini tatmin edıyormuş o yusdende bnle haftada 1 bazen 2 haftada bir ... bunu onunla nasıl konuşurum ki bilmiyorumm zaten sinirli bir insan hep kendini haklı gören bi insan..suçlu yıne bn olurumm hatta bana dıyecegı sey sen kafayı yemişsin

gerçekten çok ilginç buluyorum böyle tipleri .çevremdede duydum . adamlar yalnızlığa mı alışmış ne
piskolojik sorunları var heralde . aslında konuşarak çözüm bulabilirsiniz belki konuşun

E ben bunu zaten hep yapıyorum ....iyice sex meraklısı gibi görünmekte istemiyorum artık....

Banyoya girip yapıyor ise sende gir kendin yap ona boşta bırakma beraber otururken vs aktif olan sen ol harekete geç detaylı yazamıyorum burada anla yani canım

muhtemelen eşinle birlikte olurken bir görevmişcesine uzanıp kalkıyorsun..
BUNU DİKKATE AL..
aslında yaşamak istediklerini izleyerek tatmin oluyor.
ve senin yetersiz olduğunu sana söyleyemiyor.
HEPSİ BU
Aslıında bn kendimden eminim ve gayette aktif oluyorum...ama yeterli gelmiyor demekki...o zaman solesın beni yonlendirsin...hep diyorum ona bn yeniliklere acığım beni yonlendir...

Bi yerde okumustum. Erkekler cok fazla mastürbasyon yaparlarsa aliskanlik haline geliyormus. Gercek birliktelige tercih edebiliyorlarmis. Biraz arastirin isterseniz..

Aslıında bn kendimden eminim ve gayette aktif oluyorum...ama yeterli gelmiyor demekki...o zaman solesın beni yonlendirsin...hep diyorum ona bn yeniliklere acığım beni yonlendir...

o yönlendiremiyorsa sen yönlendir bekleme ondan yapamıyor bunu demek ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…