Nolcak benim bu halim

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
:KK51:
Hanimlar mutlu bir yuva,faturalari,sigortalari odeyen,ne biliym sabah kahvalti hazirlayan bi esim olmadan bu dunyadan gocup gitmek istemiyorum.......bi kucuk erkek cocugu.pazar kahvaltilari.....yapilan krepler.....yuruyusler...ya guzel seyler bunlar.olmasin mi benkm de bi yuvam.butun degisikleri cektim hayatim boyunca.ya gelsin artik ☹ cocik da olmasin hadi evlenmeyelkm de...tamam.ama biri gelsin ya.sabah kahvalti hazirlasin.faturalari odesin.ne biliym kaza yaptim mesela gelsin aracimi yaptirsin.ya her isi kendim yapmaktan yoruldum.kahbalti hazirlayan bi adam istiyorum.cok sey mi istiyorum

Ay aman Allah aşkına boşverin. Hayırlıysa gelsin. Ayrıca saydıklarınız toplumda ki erkeklerin arasındaki %5 lik bir minnacık azınlık. Evlilikten, karşı cinsten böyle beklentiye girmeyin. Çok üzülürsünüz.
Beklenti derken.ne beklemisim ki....

Hanimlar mutlu bir yuva,faturalari,sigortalari odeyen,ne biliym sabah kahvalti hazirlayan bi esim olmadan bu dunyadan gocup gitmek istemiyorum.......bi kucuk erkek cocugu.pazar kahvaltilari.....yapilan krepler.....yuruyusler...ya guzel seyler bunlar.olmasin mi benkm de bi yuvam.butun degisikleri cektim hayatim boyunca.ya gelsin artik ☹ cocik da olmasin hadi evlenmeyelkm de...tamam.ama biri gelsin ya.sabah kahvalti hazirlasin.faturalari odesin.ne biliym kaza yaptim mesela gelsin aracimi yaptirsin.ya her isi kendim yapmaktan yoruldum.kahbalti hazirlayan bi adam istiyorum.cok sey mi istiyorum
Bilemedim ya. Kahvaltıyı şart koşmuşsun herkes yapmıyor🤷‍♀️
Bide evlenmesekte olur yazmışsın da neden sevgilin faturanı odeyıp arabanı yaptırsın ki?

O iş öyle olmuyor.
Evliyim, yüzde 70 oranında ger şeyimi kendim hallederşm

HANIMLARRRR HANIMLAR
Fatura odeyen,yuruyuse ckktiginiz,pazar gunleri kahvalti hazirlayan es dizilik mi oluyo?
Goren de bisiy istedim zanneder.bunlari da yapmiyorsaniz bosanin zaten.
Yok. Dizilik olmuyor da, o ödenen faturaların, tatlis erkek çocuğunun, hazırlanan kahvaltıların geri dönüşü muhteşem oluyor 🤣

Back
X