Nolcak benim bu halim

Neden hala evlisin?cok ciddi soruyorum.
Çünkü evlilik yazdıklarından cookkk daha fazlası :)) ve asıl mutluluk bu yazdıklarında değil.
O kişi adına cevap vermiş oldum ama en son arabayi egzoz muayenesine ben götürmüştüm. İşi yoğundu, muayene eksikliğinin cezası coktu. :)

Neden hala evlisin?cok ciddi soruyorum.
Çünkü sigortamı faturalarımı ödüyor 😂😂😂
Şaka bir yana, iyisini kötüsüne yamayıp yaşayıp gidiyoruz. Neden mi evliyim, dövmüyor sövmüyor cimri değil. Temiz, akıllı evine düşkün. Her zaman konforumuzu gözetir, bir de gözü dışarıda değil 👏🏻👏🏻

Ay dur gece gece güldürme :)
Hayaller ve gerçekleri yazayım da gülelim.

Diyelim evlendin, gece adam kafayı yastığa koyarkoymaz odun kesmeye başlar...Sen de horlama aralıklarında uykuya daldın daldın...Neyse sabah çocuk ta erkenden uyanmış uyandırıo çişim geldi anneeeee diye...Adam hala odun kesio ...Neyse kalktın...Adamı uyandırmaya çalışıosun kahvaltı hazırla diye..Hayalin ya hani...Krep yapsın die...Adam da haaa hoooo diye uyanmıo...Neyse zorla kaldırdın, krep yap dion adama...Adam dio krep ne be, boşver sucuklu yumurta yiyek...Sen sucukları kes, yumurtayı yağı tavayı cıkar ben dus alıp geleyim dio...
Sen çayı koyuyosun sofrayı hazırlıosun, adamgelio yumurtanın sarısını yarısını da ocağa akıtarak kırıo...Sonra çekiliolar sofradan, bi tel gelio arkadaşıyla at yarısına gidecekmişler...Mutfağa bi giriosun yumurta kurumuş kalmış ocakta...

Çünkü sigortamı faturalarımı ödüyor 😂😂😂
Şaka bir yana, iyisini kötüsüne yamayıp yaşayıp gidiyoruz. Neden mi evliyim, dövmüyor sövmüyor cimri değil. Temiz, akıllı evine düşkün. Her zaman konforumuzu gözetir, bir de gözü dışarıda değil 👏🏻👏🏻
Mutluluklar da ya siz gercek misiniz? Tabi ki dovmeyecek tabi ki sadakat yukumlulugune saygi gosterecek.bi pazar gunu ailesiyle yuruyus yapmayan bi kahvalti hazirlamayan beraber bi adamla niye evli kalalim?
Bunlari istedigim icin suclayan bile olmus.adam fatura odemiyorsa niye birlikte olayim onu da odesin yani.bana ne faydasi var o zaman.ben mi bakicam adama?hayat musterek.valla cok saskinimm su an

Nasil yok ya.....kahvaltiyi hazirlamayacaksa fatura odemeyecekse ne ise yariyor ki niye evlenelim hayatimi kolaylastirmayan adamla?
Siz hayat arkadaşı değil de özel finansman istiyorsunuz. Evlilik ortak paylaşımdır siz evliliği farklı algılamışsınız. Kahvaltı hazırlasın tabi her kadın isterde siz sanki her gün kahvaltıyı o hazırlasın çalışsın her şeyi ödesşn her şeyinizde peşinizde koşturan gizmetçi istiyorsunuz. Hayat kolaylaştıran robot olarak mı bakıyorsunuz karşınızdaki insana kusura bakmayın ama az ye de kendine .... tut. Başta yazdıklarınız hoş herkes her kadın ister zira çoğu erkek eşine yardım etmeyi lütuf görürler görevi olduğu halde ama sizde az değilsiniz

Mutluluklar da ya siz gercek misiniz? Tabi ki dovmeyecek tabi ki sadakat yukumlulugune saygi gosterecek.bi pazar gunu ailesiyle yuruyus yapmayan bi kahvalti hazirlamayan beraber bi adamla niye evli kalalim?
Bunlari istedigim icin suclayan bile olmus.adam fatura odemiyorsa niye birlikte olayim onu da odesin yani.bana ne faydasi var o zaman.ben mi bakicam adama?hayat musterek.valla cok saskinimm su an
Hayat müşterekse niye faturanı o ödüyor. ?

Siz hayat arkadaşı değil de özel finansman istiyorsunuz. Evlilik ortak paylaşımdır siz evliliği farklı algılamışsınız. Kahvaltı hazırlasın tabi her kadın isterde siz sanki her gün kahvaltıyı o hazırlasın çalışsın her şeyi ödesşn her şeyinizde peşinizde koşturan gizmetçi istiyorsunuz. Hayat kolaylaştıran robot olarak mı bakıyorsunuz karşınızdaki insana kusura bakmayın ama az ye de kendine .... tut. Başta yazdıklarınız hoş herkes her kadın ister zira çoğu erkek eşine yardım etmeyi lütuf görürler görevi olduğu halde ama sizde az değilsiniz
Ben yeterince kazaniyorum sukur.kkmsenjn parasina ihtiyac duymuyorum.araci yaptiracak zaten bi sey odemeyecek.kaskosu oduyo.ben sanayiye o kadar adamjn yanina oturup usta napiuon diye cay icmiym mesela bunu diyorum

Valla 6 senedir evliyim 1 gun kahvalti hazirlamadi esim ustune camasir bulasik ütü hepside bende cok istemek lazim herhalde

Back
X