Noldu bana bilmem..

Yorgunbeden

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
140
86
18
Kızlar bana bişeyler olmaya başladı şöyleki; eskiden kimseye sesim çıkmıyordu biri laf desin sinirden yüzüm kızarır gözlerim dolar ama cevap veremezdim. Kaynanam bana çok haksızlık yaptı sustum hep içime ata ata bi hal oldum. En sonunda patladım ne biriktirdiysem söyledim. Şimdi bişey desin hemen kavga etmeye yönelik cevap veriyorum. Herkese böyle olmaya başladım biri ters bişey desin kavga etmeye hatta dövmeye hazır durumdayım. Benim durumumda olan var mı. Resmen İnsanlara laf sokup rahatlıyorum.

Birksc sene once bu patlama bendede oldu ama zMaaninda kibarca laf sokma tecrubelerim vs kibar kavga etme tekniklerim olmadigi icin hep kotu oldum varin biraz teknik kazanin benim gibi hakliyken haksiz durumlara dusmeyin :))))) bagirip cagirmaninda yolu yordami var sonra banada anlstirsiniz :)))

Taktik falan yok işte bağırarak bide cok ters şekilde cevap verip susturuyorum. Kötü gözükmek umrumda değil böyleyim işinize gelirse yoksa kim olursa kapıyı gösteriyorum. Ama eskiden haksızlık yapılsa bile susuyordum kimseyi kırmamak için sesim cıkmıyordu içime atıp ağlaya ağlaya kendi canıma yazık etmişim be :)

Keşke ben de öyle olsam, olmasını hep hayal ettiğim şey. Yanlış anlamayın herkesle kavga etmek değil amacım, içimden geçenleri çekinmeden söyleyebilmek ..

Keşke ben de öyle olsam, olmasını hep hayal ettiğim şey. Yanlış anlamayın herkesle kavga etmek değil amacım, içimden geçenleri çekinmeden söyleyebilmek ..
Demekki daha çıldırma noktasına gelmemişsin. İçime atmaktan sinir hastası oldum hep huzursuz oldum hayattan, bunu yaşatandan ve yaşanmasına izin verenden soğudum. Kimse senin sorununu çözmüyor ağzını dilini elini kullan arkadaşım çekinme :)

yakinda çevredekiler tepkinden korkup ayaklarını denk almaya başlarlar sen de zerafetinden ödün vermek zorunda kalmazsın

Bende doğumdan önce pısırık biriydim hep içime atardım aman saygısızlık olmasın diye. Doğumdan sonra valla Aslan kesildim kv görümceye gelişine vuruyorum golleri, içim rahatlıyor oh be saygısız olmak istiyorum yeter artık ya :))

yok artık. Bende doğumdan sonra böyle oldum hatta içimden cocuk doğurdu kendini güvenceye aldı diye fena oldu diye düşünen varmıdır diyorum:)

yok artık. Bende doğumdan sonra böyle oldum hatta içimden cocuk doğurdu kendini güvenceye aldı diye fena oldu diye düşünen varmıdır diyorum:)

Sanırım korumacı analık içgüdüsü bu :)
Kv görümce çok alınınca "ya ben lohusayım uykusuzum açım o yüzden sinirliyim" diye kıvırıyorum artık :) gerçi bu dediğimde gerçeklik payı var malesef uykusuz ve açım gerçekten de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…