• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

noldu ne var?

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
şimdi adam belli bu lafa mı takıldınız diyeceksiniz.o kadar abuk sabuk şeyleri varken
bi kere duyup kızmadım.
hep böyle mesajla saydım durdum. soğutuyorsun dedim.
böyle azarlar gibi telefon açana bağırmak içimden gelmese de soğumamak içten değil.
davranışlarındaki öküzlük ve dengesizlikten zorlanıyorum.
anama kalsa sktret hayatına bak muhtaçmısın.der.
ben sıcak yuva istedikçe iyi bir eş olmaya çalıştıkça bu fazla geldi ona galiba
çek otur konuş deseniz.kaç kere yaptım.
kvaldemle problemim olmasa da onun tarafından hiç kimseyi görmek istemiyorum içimden gelmiyor.
nefretim büyüyor. gittikçe.
şeytan gibi kendi kendine çiftleşsin bari :KK70: zaten bu işlere merakı yok.
ben dert icat etmiyorum gözümde insanlıktan yerin dibine giren biri var.
eskiden batmıyorsa bu hali artık çok can sıkıcı her türlü iddaya varım telefonu böyle açan biriye benim yerimde olursanız neler yaparsınız.

Yapıcı yorum yapabilmemiz için, sizin de konuyu net anlatmanız gerek.
Fakat anladığım adam telefonu bu şekilde açtı sizin de sinirinizi zıplattı.
Kötü sözcükler ve yanlış kelimeler ile konu açılınca, yapıcı yorum almanız da zor...

Şahsen bende komik bulmadım benzetmelerinizi...

Yapıcı yorum yapabilmemiz için, sizin de konuyu net anlatmanız gerek.
Fakat anladığım adam telefonu bu şekilde açtı sizin de sinirinizi zıplattı.
Kötü sözcükler ve yanlış kelimeler ile konu açılınca, yapıcı yorum almanız da zor...

Şahsen bende komik bulmadım benzetmelerinizi...
o kadar sinirliyken bu kadar düzgün yazı oluyor.sinirliyken imla klavuzuna gramer kurallarına bakamıyorum.

Düzgün yazsan yardımcı olacak çok kişi var burada..
Evli misin onu bile doğru düzgün anlamadık.
"şeytan gibi kendi kendine çiftleşsin bari :KK70: zaten bu işlere merakı yok." derken cinsellikte eh işte mi diyorsun?

"anama kalsa sktret hayatına bak muhtaçmısın.der." derken konuşmuşsun sanki bu hususta...

noldu ne var demiş adam?
Sürekli arama beni kafan estiğinde demiş olabilir.
İşim gücüm var demiş olabilir.

bekliyorum aklı başında yorum yazacak kişiyi ne sorunları olanlar oluyor tabi hepsi 4 4 lük türk sanatı türk dili edebiyatı ile çift dalda okumuş

Düzgün yazsan yardımcı olacak çok kişi var burada..
Evli misin onu bile doğru düzgün anlamadık.
"şeytan gibi kendi kendine çiftleşsin bari :KK70: zaten bu işlere merakı yok." derken cinsellikte eh işte mi diyorsun?

"anama kalsa sktret hayatına bak muhtaçmısın.der." derken konuşmuşsun sanki bu hususta...

noldu ne var demiş adam?
Sürekli arama beni kafan estiğinde demiş olabilir.
İşim gücüm var demiş olabilir.
iş adamı değil maalesef

Siz derdinize odaklanmak yerine, burada size yorum yazacakları "ti"ye alarak aşağılamakla meşgulsünüz.
Bence karşınızdaki insanları da biraz ciddiye almayı öğrenseniz sizin açınızdan daha sağlıklı olur.
Ben neden bu şekilde bir telefon açılışı ile karşılaştığınızı şu an yadırgamadım...

Fakat şahsım adına, en azından yorum yazacak kadar vaktimi ayırdım.
Bu kadar saygısızlığı da KK hanımları hak etmiyor görüşündeyim.
Çok aklı başındaysanız da, lütfen probleminizi kendiniz çözün...

Back
X