benim ile öyleSana.cevabim KIB !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ile öyleSana.cevabim KIB !
İlla iş adamı mı olması lazım?iş adamı değil maalesef
Aklıma geldi şimdi görümcem bir gün eşimi aradığında ,eşim noldu ne var diye açmış tlfnu ,sizin aranızda ne geçti bilmiyorum ama eşime niye öyle açtın tlfn dediğimde kardeşinin hep bir sorun için aradığını yine hangi sorun için aradı acaba diye o yüzden o tepkiyi verdiğini söyledi.eşinizi siz de şikayet etmek için veya bir problem olduğunda mı ararsınız ya da bir tartışmanın üstüne mi aradınız,durup dururken bu şekilde açtıysa başka biriyle tartışma içinde olabilir ,zamansız aramış olabilirmisinizerkekler ile dertleşin o zaman
başka kk klasikleri gelecek mi?
inşallah düzgün yorum yazan çıkar
hayvancılıkla ilgili basit bir işi varİlla iş adamı mı olması lazım?
Ne iş yapıyor onu yaz da yorum yapayım?
Yorum beklemek için düzgün ayrıntılı yazmalısın...
Ağzından laflar kerpetenle çıkıyor farkında mısın?
hayvancılıkla ilgili basit bir işi var
öyle deli gibi stresli yoğun bir iş değil
telefonda övgü dolu methiyeler beklemiyorum.
benim yerimde kim olsa kızar telefonda sürekli böyle karşılasılan tavıra.
kaldı ki iyice sinirlendim hani insanın dolma taşma noktasına gelir o noktadayım.
arada sırada karşılaşsam sorun yapılacak konu değil fakat bir ayı geçkindir tavırları böyle.Aklıma geldi şimdi görümcem bir gün eşimi aradığında ,eşim noldu ne var diye açmış tlfnu ,sizin aranızda ne geçti bilmiyorum ama eşime niye öyle açtın tlfn dediğimde kardeşinin hep bir sorun için aradığını yine hangi sorun için aradı acaba diye o yüzden o tepkiyi verdiğini söyledi.eşinizi siz de şikayet etmek için veya bir problem olduğunda mı ararsınız ya da bir tartışmanın üstüne mi aradınız,durup dururken bu şekilde açtıysa başka biriyle tartışma içinde olabilir ,zamansız aramış olabilirmisiniz
telefonu hep asabi açıyor şu son bir aydır.sebebini söylemiyor.Telefonu nasıl açtı ?
Yaptığı öküzlükler ne ?
Annen neden yol ver diyor ?
Cinsel hayatı neden tırt ?
Neden insanlıktan yerin dibine geçti adam ?
Nefretinin sebebi ne ?![]()
geçmişte üzüntüm yüzünden temelli kendi haline bırakacağım böyle giderse.Muhabbet için aradıysan ve konuşmak istemiyorsa böyle davranabilir.
Neden kendi haline bırakmıyorsun?
Ben 48 saat aramamıştım bir gün :)
Ne anlatmaya çalışıyorsun??şimdi adam belli bu lafa mı takıldınız diyeceksiniz.o kadar abuk sabuk şeyleri varken
bi kere duyup kızmadım.
hep böyle mesajla saydım durdum. soğutuyorsun dedim.
böyle azarlar gibi telefon açana bağırmak içimden gelmese de soğumamak içten değil.
davranışlarındaki öküzlük ve dengesizlikten zorlanıyorum.
anama kalsa sktret hayatına bak muhtaçmısın.der.
ben sıcak yuva istedikçe iyi bir eş olmaya çalıştıkça bu fazla geldi ona galiba
çek otur konuş deseniz.kaç kere yaptım.
kvaldemle problemim olmasa da onun tarafından hiç kimseyi görmek istemiyorum içimden gelmiyor.
nefretim büyüyor. gittikçe.
şeytan gibi kendi kendine çiftleşsin barizaten bu işlere merakı yok.
ben dert icat etmiyorum gözümde insanlıktan yerin dibine giren biri var.
eskiden batmıyorsa bu hali artık çok can sıkıcı her türlü iddaya varım telefonu böyle açan biriye benim yerimde olursanız neler yaparsınız.
Kusura bakma da, biz de "sanatçı burada ne anlatmış" diye düşünmek için toplanmadık buraya.o kadar sinirliyken bu kadar düzgün yazı oluyor.sinirliyken imla klavuzuna gramer kurallarına bakamıyorum.
yardımcı olamıyorsan "kendi adına" sen bilirsinKusura bakma da, biz de "sanatçı burada ne anlatmış" diye düşünmek için toplanmadık buraya.
Ne kadar net anlatırsan o kadar yardımcı olabiliriz.
:) noktalama işaretlerine dokunmasaydın bari. Onlar son umudumuzdu!!yardımcı olamıyorsan "kendi adına" sen bilirsin
erkekler ile dertleşin o zaman
başka kk klasikleri gelecek mi?
inşallah düzgün yorum yazan çıkar
1)siz biz diye bir şey yoktur forumlarda herkesin yorumu kendine.Arkadaşım sinirlisin belli ama herkese de atar yapmanın bi mantıgı yok
Konunu düzgün ve acıklayıcı bi sekilde yazsan ona gore yorum yapardik