• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

noldu ne var?

arada sırada karşılaşsam sorun yapılacak konu değil fakat bir ayı geçkindir tavırları böyle.
oturup karsıma alıp anlattığımda ne yapıyorsa kaldığı yerden devam ediyor.

telefonu hep asabi açıyor şu son bir aydır.sebebini söylemiyor.
yaptığı öküzlükler özetlemek gerekirse değer vermiyor herkes herşeyin sırası benden önce.
ben çalıştığım için salla ye iç gez umursama onu diyor.sana değer vermeyene boşa çene yorma diyor tabi annem öğüt verse de herkesin evlilik hayatı kendine
cinsellik konusunda artık hayat felsefesi mi böyle yoksa cinsellik sevmeyen azınlık erkek içinde mi diye düşünüyorum.
insanlıktan yerin dibine geçti evlendiğinde hep erkeklerin bir maskesi var köprüyü geçene kadar der çoğu.belki bunu gördükçe böyle düşünmeye başladım.
3 senede çok ağladım onun yüzünden artık üzüntüm ağlamam bitti nefrete dönüştü.
yorum yazdığınız için teşekkür ederim

Ve sen onunla tüm bu sorunları konuştun ama sonuç değişmedi öyle mi ?

Belki sana anlatmadığı bir derdi vardır .

Belki de budur adam yani bu kadardır .

İstersen kendini ona daha net ifade etmeyi dene .

Kendini doğru ifade etmekle sorunların olabilir . O da derdini anlamıyordur belki :KK51::silah:

Bu kadar saygısızlık içinde bir ilişki mi yürütmeye çalışıyorsunuz? Boşa kürek çekiyorsunuz! Saçma sapan.

Sizin eşinize karşı tavrınız nasıl?
Yukarıda son zamanlarda stresli günler geçirdiğini söylemişsiniz.
Daha ılımlı yaklaşmayı denediniz mi?
genelde alttan alırım.sabırlılyim.telefonda bagirmadim azarlamadim hic.

Ve sen onunla tüm bu sorunları konuştun ama sonuç değişmedi öyle mi ?

Belki sana anlatmadığı bir derdi vardır .

Belki de budur adam yani bu kadardır .

İstersen kendini ona daha net ifade etmeyi dene .

Kendini doğru ifade etmekle sorunların olabilir . O da derdini anlamıyordur belki :KK51::silah:
herkes gibi kendime objektif bakamam bu konuda.iletisim konusunda ifade konusunda sıkıntıları var.ama bilinçsiz biri de değil bende çözemiyorum

bugün kafamı topladım o da ağzını topladı.
son bahar havasına döndü bizim evlilik
sabah mont öğle tişört akşam yorgan hesabı.

Back
X