Noldu Sana?

Malesef
O farketmedi ben hissettim bişeyler
Büyük olay çıkardım sonra mesafe koycam demişti.
Ama bu mesafe önce neden konulmadı eşim tarafından.. Benim uyarmam şart mıydı:KK43:
esinizi tanimiyorum suç atamam suan
ama aralarinda bişey olsaydi kadina yakaladiginizi soylerdi kadin luzumsuz luzumsuz mesaj atip birde saf saf noldu sana diye sormazdi haberi olurdu yani
bence esiniz sadece farkedememis.

Eşinizin kadın iş arkadaşı işle ilgili mesajlaşmaların arasında bikaç kez
Neyin var senin- noldu sana- bişey olmuş belli- neşen yok önceki gibi.. Ve benzeri cümleler kursa rahatsız olur muydunuz
Rahatsız olmak ne demek olay çıkarırım kaldı ki ben çok rahat biriyim kıskançlık ne bilmem ama asla aptal değilim görüşmeler mesajlaşma diyorsunuz bunu yüz yüze sorsa her gün görüştüğü için anlamıştır derim ama mesaj atma tarzından yazımdan anlaması için baya samimi emojili sohbetler geçmiş olması lazım ki dümdüz işle ilgili konuşunca kadın garipsemiş

Rahatsız olmak ne demek olay çıkarırım kaldı ki ben çok rahat biriyim kıskançlık ne bilmem ama asla aptal değilim görüşmeler mesajlaşma diyorsunuz bunu yüz yüze sorsa her gün görüştüğü için anlamıştır derim ama mesaj atma tarzından yazımdan anlaması için baya samimi emojili sohbetler geçmiş olması lazım ki dümdüz işle ilgili konuşunca kadın garipsemiş

Her gün görüşüyorlar. Sadece işle ilgili konuşurken ara ara insan bunları neden sorar ki

Buradaki kilit olan şey 'neşen yok önceki gibi', önceki gibi demek önceden bi samimiyet vardı ama eşiniz sınırı koydu ve bu da kadın tarafından farkedildi demek... Bu bi açıdan iyi eşiniz gerçekten mesafe koyabilmiş ama bi açıdan da kötü demek ki öncesinde gerçekten samimi bi ilişki varmış :( uyardigim biri üzerine olunca beni c9k rahatsız ederdi

Her gün görüşüyorlar. Sadece işle ilgili konuşurken ara ara insan bunları neden sorar ki
Anlatamadım herhalde her gün görüştüğünüz biri de olsa yazım tarzını ezberlemek ayrı bir şey dışarıda gördüğünde aaa neyin var dese yüz yüze bir şey olmaz ama msjla sorun şu ki mesaj yazım tarzını samimiyetini ezberleyecek kadar mesajlaşıyorlar

Buradaki kilit olan şey 'neşen yok önceki gibi', önceki gibi demek önceden bi samimiyet vardı ama eşiniz sınırı koydu ve bu da kadın tarafından farkedildi demek... Bu bi açıdan iyi eşiniz gerçekten mesafe koyabilmiş ama bi açıdan da kötü demek ki öncesinde gerçekten samimi bi ilişki varmış :KK43: uyardigim biri üzerine olunca beni c9k rahatsız ederdi

Evet işte
Beni üzen de bu.. Uyarmama gerek var mıydı. Ki biz bu konuda birbirimize önceden sözler vermiştik.
Şimdi içim içimi yiyor. Kaç zamandır eşim bunun yanında nasıl neşeli de normal konuşunca bukadar dert oldu elin evli kadınına

Evet işte
Beni üzen de bu.. Uyarmama gerek var mıydı. Ki biz bu konuda birbirimize önceden sözler vermiştik.
Şimdi içim içimi yiyor. Kaç zamandır eşim bunun yanında nasıl neşeli de normal konuşunca bukadar dert oldu elin evli kadınına
Gerçekten samimi arkadaş olabilirler mi?
Bunu siz hissederseniz, takipte olun derim aynı ortamda çalışıyorlarsa belki gerçekten samimi arkadaşlardır, ha başıma gelse bu ihtimal aklıma gelir miydi bilemedim ama benim samimi olduğum erkek iş arkadaşlarım var mesela

Evet olabilir ama ben iyi şeyler hissetmemiştim.
Gerçekten samimi arkadaş olabilirler mi?
Bunu siz hissederseniz, takipte olun derim aynı ortamda çalışıyorlarsa belki gerçekten samimi arkadaşlardır, ha başıma gelse bu ihtimal aklıma gelir miydi bilemedim ama benim samimi olduğum erkek iş arkadaşlarım var mesela

çok güldüm ya o nasıl yürüme ne salak insanlar var güzin abla mısın sen sanane be nasılsa nasıl çaresizliğin bu kadarı😂 üzülmeyin konuşun eşinizle mesafe koysun:)

Ne olduğunu eski nesesinin niye kaybolduğunu hanim ablamıza mesaj atarak yahut arayarak (artık argo mu olur tehtid mi olur bilemem...) oyle ogrenebilirsiniz.

O kadın başına bela olacak haberin olsun.. Duruma el at..kocan bir dur demiş ama eşeğin aklına karpuz kabuğu da girmiş..kadına bence hayırdır eşimin psikolojisiyle ilgilendiğin kadar kocanın kiylede ilgileniyor musun bazlı bir mesaj ver..olacaksa durduramazsın kendini de her duruma hazırla çünkü KK da gördüğüm kadarıyla bu tarz başlayan şeyler hep bir konu sahibi için hüsranla bitiyor.yanlış anlama kötüyü cekmiyorum ama kk'lı olarak biz burada bir nevi gizli dostuz her duruma hazır olmanı istiyorum

Yüzdeyle söyleyecek olsam %90 rahatsız olmam. Ben de iş arkadaşlarımda bir değişiklik hissedince erkek kadın fark etmez neyi olduğunu sorarım. Belki derdi sıkıntısı vardır, belki benimle sorunu vardır farkımda olmadan birşey yapmışımdır diye.
Diğer yorumları da okudum eşinizle kadının zaten samimiyeti varmış. Siz müdahale edince eşiniz araya duvar örmüş ve kadın doğal olarak soruyor bunu. Şimdiye kadar iyiydik noldu birden bire bu soğukluk neden diye?
O kadının yerinde olsaydım çünkü hem evliyim hem de böyle sorular soran biriyim sizin hakkınızda ayy ne kıymetli kocası varmış, napıcam ben senin kocanı paranoyak kadın derim, kocanızla da o saatten sonra tek kelime konuşmazdım. Çünkü siz beni tanımıyorsunuz ama o tanıyor ve bana bu yakıştırmayı yapıyor.

Back
X