Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resim paylaşmak yasak ayrıca bu kan pıhtısıAlt karnıma giren sert ağrıyla bir parça düştü ama bebek gibi bakar mısınız
Kaç haftalık hamilesin canımAlt karnıma giren sert ağrıyla bir parça düştü ama bebek gibi bakar mısınız
Hamile miyim değil miyim bilmiyorum kiKaç haftalık hamilesin canım
Gerçekten miDusuk yapıyorsunuz uzgunum
şu an bunu mu düşündüm senceresim paylaşmak yasak ayrıca bu kan pıhtısı
Nasıl yaniHamile miyim değil miyim bilmiyorum ki
Adetim bitti gebelik deniyorum bir senedir olmuyordu buna ihtimal vermedim 4-5 gün önce kahverengi lekelenmem başladı bugün de kanamam yoğunlaştı ve böyle bir şey geldi pıhtı olsam parçalanırdı baktım parçalanmıyorNasıl yani
Bu regl kanaması? Gebelik yoksa reglsiniz bu kadar kanamanın başka ne açıklaması olabilirNasıl yani
Adet bittikten 4-5 gün sonra kanama olduysa yüksek ihtimalle gebelik yokturAdetim bitti gebelik deniyorum bir senedir olmuyordu buna ihtimal vermedim 4-5 gün önce kahverengi lekelenmem başladı bugün de kanamam yoğunlaştı ve böyle bir şey geldi pıhtı olsam parçalanırdı baktım parçalanmıyor
Adetim biteli 20 gün olduAdet bittikten 4-5 gün sonra kanama olduysa yüksek ihtimalle gebelik yoktur
Bilemiyorum canım evde test varsa yap istersen veya acile gitAdetim biteli 20 gün oldu
Nasıl yani şu tutunca ne olurBilemedim ama öyle birşey olsa bu ebatta bir cenin kolay düşmezdi,sanmıyorum.Hem madem öyle üzerine su tutup baksaydınız keşke daha iyi emin olurdunuz
Lütfen buraya yazmak yerine doktora gidin gerçekten ben kimseyi elestirmem ama yaptığınız bence yanlış burda kimse size tedavi edemez yapmanız gereken şey hemen acile gitmek en azından olursa beliki önlenir çok geçmiş olsun inşa bebeğiniz sizinledirAlt karnıma giren sert ağrıyla bir parça düştü ama bebek gibi bakar mısınız
Hamile miyim değil miyim bilmiyorum ki
Düşünsen iyi olurdu burası hastane mi revir mi böyle iğrenç bir görüntüyü kimse görmek zorunda değil ayrıca evet YASAKGerçekten mi
şu an bunu mu düşündüm sence