- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.772
- 53
- Konu Sahibi yagmurcicegii
- #1
Kızlar adetime daha 5 gün var bazı belirtiler olduğu için test yaptım gözle çok net görünüyor silik çıktı sizce hamilemiyim nolur cevap verin???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesinjz . Adetinize daha var o yüzden silik çıkıyor. Gününüz geçtikçe daha çok koyulasacaktir.Kızlar adetime daha 5 gün var bazı belirtiler olduğu için test yaptım gözle çok net görünüyor silik çıktı sizce hamilemiyim nolur cevap verin???
Gerçekten mi allahım ölcemHamilesinjz . Adetinize daha var o yüzden silik çıkıyor. Gününüz geçtikçe daha çok koyulasacaktir.
Yani testte bir bozukluk falan yoksa hamile görünüyorsunuz. Belirtilere gelince çok takılmayın. Dikkat edin beslenme hareket vs . Günü geldiğinde de kan verin . Size tavsiye erkenden kan vermeyin sonrası baya stresli oluyor. Hayırlı olsun.Gerçekten mi allahım ölcem
Yarın bir de erken gebelik testi yapsam mı acabaYani testte bir bozukluk falan yoksa hamile görünüyorsunuz. Belirtilere gelince çok takılmayın. Dikkat edin beslenme hareket vs . Günü geldiğinde de kan verin . Size tavsiye erkenden kan vermeyin sonrası baya stresli oluyor. Hayırlı olsun.
Siz bilirsiniz tabiki ama bekleyin birkaç gün daha net sonuçlar alırsınız böylelikle.Yarın bir de erken gebelik testi yapsam mı acaba
Amin teşekkür edeAllahım gönlünüze göre versin inşallah arkadaşım.
amin teşekkür ediyorum sizcede gebelik var mıAllahım gönlünüze göre versin inşallah arkadaşım.
Gebelik testine su an tekrar baktım çizgi daha da hayaletleşmiş kuruduğu için mi oluyorSiz bilirsiniz tabiki ama bekleyin birkaç gün daha net sonuçlar alırsınız böylelikle.
5 dakika sonrasınıi ciddiye alma canım . İlk 5 dakikada çıkan sonuç ne ise odur. Dediğim gibi daha çok çok erken gününüzü bekleyin . Hem daha net olur hem de içiniz rahat eder.Gebelik testine su an tekrar baktım çizgi daha da hayaletleşmiş kuruduğu için mi oluyor
Kan testi verin idrar testleriyle vakit kaybetmeyin bence gebesiniz insalah iyi haberleri alırsınızKızlar adetime daha 5 gün var bazı belirtiler olduğu için test yaptım gözle çok net görünüyor silik çıktı sizce hamilemiyim nolur cevap verin???
Amin çok teşekkür ederim inşallahKan testi verin idrar testleriyle vakit kaybetmeyin bence gebesiniz insalah iyi haberleri alırsınız
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar adetime daha 5 gün var bazı belirtiler olduğu için test yaptım gözle çok net görünüyor silik çıktı sizce hamilemiyim nolur cevap verin???
Amin inşallah teşekkür ederimHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun gönlünüze göre olsun inşallah tekrar test yaptırdınız mıAmin inşallah teşekkür ederim
Sağolun doktorumu aradım haftaya cuma günü gel dedi o yüzden tekrar test yaptırmayacağım haftaya direkt kadın doğuma gideceğimHayırlı olsun gönlünüze göre olsun inşallah tekrar test yaptırdınız mı