Nolur acil bakınnn

cok seviyoruz cok asıgız esin sevmiyordur demeyin

%99 eminim rabbimin izniyle eminim ama bir sohbet sitesinden bulmus biriyle goruntulu konusmus yakaladim
Öf ciddi misiniz ya? Birde aldatan kocalarınıza seviyor aşık diyorsunuz ya kan beynime sıçrıyor. Gayette aldatmış sizi. Bir söz vardır bilir misiniz; İki kişi arasında kalırsan daima ikinciyi seç, zira birinciyi GERÇEKTEN sevseydin ikinci olmazdı.

Ama içinizi rahatlatayım siz belli ki bunu istiyorsunuz. Kocanız kendisine heyecan aramış, aslında size çok aşık. O görüntülü konuştuğu kadın araya fragman olarak girmiş, asıl film sizinle devam ediyor. :D

Of gerçekten her gün aynı tarz konulardan 127283 tane görmekten yıldım.
Arkadaşlar sevgi bu değil. Bir de eminim diyorsunuz ya çıldırıyorum. Adam seni aldatmış ya sevgi bunun neresinde? Napıyım diye soruyorsunuz boşanmayacağınız o kadar belli ki. Konu açmanızın amacı ne burdaki tavsiyeleri sallamıyorsan???

Aynen kanka çok seviyor o kadar çok seviyor ki aldatmış adam napsın garibim 🤣🤣
iyi ki %99 seviyormuş ,herkese böyle sevgi nasip olmaz 😃
Şaka mısın bacım ya ,böylesi adamın bu kadar sevgisine inanıp konu açman da ayrı bi ironi ..

Adamın gözü dışarda aldatmış ne sevgisi bu ?

%1lik kısım için mi kıracaksınız eşinizin kalbini? Daha ne istiyorsunuz, benim kocam beni %79 seviyor ancak.. : (
Sizin kocanızın çıtası bayağı yüksekmiş, benim sevgilim beni %56 falan seviyor :/

Sizin kocanızın çıtası bayağı yüksekmiş, benim sevgilim beni %56 falan seviyor :/

Çok üzüldüm kardeş. Benim kaynımda var aynısı, onun da eşi onu %56 seviyor. Geçen sene birlikte bi tatile çıktılardı, %67 oldu bi sonra düştü yine. Kısmet işte, kapasite.. Kaderiniz buymuş çekeceksiniz. Yarabbelaleminin izniyle %34 seven komşumuzun bir oğlu vardı, karısı anlatırdı hep. Şükür kardeş, kocadır neticede.

Ben sana affet derim bir daha yapsın,bir daha yapsın,sen ömrün boyunca bunları kendine yaşatmaya devam et... Bi yerlerde kocamı seviyorum oda beni,mıç mıç muç muç..Ne kadar sinir bozucusun bir bilsen ..

Sevdiginden nasıl eminsin yemek yapiyor, yardım ediyor diye mi? Sadakatsiz dizisini izle sen en iyisi
%1lik kısım için mi kıracaksınız eşinizin kalbini? Daha ne istiyorsunuz, benim kocam beni %79 seviyor ancak.. : (
Neden kırıcısınız gidecek yerim yok sokaktan başka nereye gidebilirim ailem yok ki benim halam var birtek oda kıbrısta beni isticekmi bu yaştayım ben aglıyorum kadin ksdinin halinden anlar dedim neden dalga geciyorsunuz sadece deseydinizki ayrıl sevmiyor bacım caresizlik ne biliyormusunuz siz gidecek yerim yok bavulu topluyorum sonra korkuyorum disarda tecavüzcüleri korkuyorum anlamıyormusunuz nereye gidim bana kapisini acacak kim var dalga gecmek yerine bi dinleseydiniz ben zaten kendimi yedim bitirdim aglamaktan sizinde boyle dalga gecmeleriniz zoruma gitti birkac arkadasimiz var oda esimin srkadaslari onlarami gidim niye dalga geciyorsunuz allah aşkına zor bi durumun caresizligin icindeyim neden boyle yapiyorsunuz

Back
X