Nolur acil bakınnn

Narsistler cok ozguvenli gozukurler zaten, temelindeki ozguvensizligi bir tek psikiatriler bilir.
İşte o köylü ablalarımız hiç özgüvenli görünmüyor, ondan bahsediyorum.

Yani belki narsist eğilimde aldatmaya yatkın olabilir bir nebze kabul ama her aldatan ne narsist ne de ruhen problemli değildir.
Barda içer içer, aldatır ve sabaha hatırlamaz.
Bu kadar basittir.
Derin anlamlar yüklemeye gerek yok, seçimdir o sebeple.

Şart koş, bende yapacam affedersen bende seni affederim de bakalım ne dicek

Aaa ne hos kendinize bir ideal bulmussunuz sonunda, cok sevindim sizin adiniza ama ben hemen hemen her gun klinik psikolog kankamla 175 saat tlf da konusup karakter analizi yapmayi ogreniyorum; cunku isim icin gerekli.
Ama online psikoloji egitimi de cok onemli bir sey tabi ki sonucta o da lazim
Benim hep ideallerim oldu.80 yasinda ikende olacak.Sekteye ugradigi donemler oluyor illaki imtihan dunyasindayiz sonucta.

Aaa ne hos kendinize bir ideal bulmussunuz sonunda, cok sevindim sizin adiniza ama ben hemen hemen her gun klinik psikolog kankamla 175 saat tlf da konusup karakter analizi yapmayi ogreniyorum; cunku isim icin gerekli.
Ama online psikoloji egitimi de cok onemli bir sey tabi ki sonucta o da lazim
Avukatın olur musun? 🥰

O zaman bu işi ehline bırakalım. Herkes uzman olduğu meslekte yorum yaparsa bilgi kirliliği olmaz
Bak bu yorumun altına imzamı atarım. 3 5 hastalık öğrenen kendini psikolog ilan ediyor. (sözüm meclisten dışarı) Psikoloji bilimi çookk geniş bir bilim,doktorlar bile hastayla birebir konuştukları halde ilk seansta teşhis koyamayabiliyorlar. Hatta yanlış teşhis koydukları da oluyor. Dolayısıyla bu alan bilenlere bırakılmalı, kimse kendi kendine karşıdaki insana teşhis koymamalı.

Bak bu yorumun altına imzamı atarım. 3 5 hastalık öğrenen kendini psikolog ilan ediyor. (sözüm meclisten dışarı) Psikoloji bilimi çookk geniş bir bilim,doktorlar bile hastayla birebir konuştukları halde ilk seansta teşhis koyamayabiliyorlar. Hatta yanlış teşhis koydukları da oluyor. Dolayısıyla bu alan bilenlere bırakılmalı, kimse kendi kendine karşıdaki insana teşhis koymamalı.
İki eğitim gören , iki kitap okuyan ben anlıyorum diye sayfalarca yazıyor. aslında ne kadar yanlış olduğunun farkında olsalar yapmazlar. Ahhh Olivia azıcık hassasiyet göstermek çok mu zor 🤷

Eşin seni çok seviyor hatta sevgisi dolup taşıyor boşa gitmesin diye diğer kadınları da seviyor 😊

Back
X