Nolur acil yardım edin napıcam ben

benceeeeeeeeeeeee sen halen lohusalığını atamamışsın.eşindede anormal bişey yok.her erkekte aynı sorun olur.bende eşimi boşamaya kalkmıştım yeni doğum yaptığımda.keşke ozaman boşasaymışım diyorum bazen ama yinede sen iyi düşün taşın.erkekler eşleri doğum yaptıktan sonra onlara karşı soğukluk hissediyolar.sorunda bu.sanırım bebek doğunca kıskanıyolarmı ne:S

:emir_bebek:

eşimi savuncak olsam burda işim ne.seviyorum evet eşimi ama farklıyız.bütün gün bilgisayar oynasa mutlu o.ailesiyle görüşmüyor 2.5 yıldır gitmiyor memleketine.ama tuhaf işte.insan aramazmı bebepğini kac gündür ya.haftasonu evdeym,s.gelip alsana gönlümü.tamam satalım bilgisayarı yapamam sensiz diyor.bunun üstüne arayıp sormuyor.gelmiyor.neymiş bu haftasonu gelcekmiş.

Haftasonuna kadar doya doya oynayacak sonra da size gelirken bilgisayarıyla vedalaşacak,onu çöpe bırakacak öyle gelecek size herhalde.
Bekleyip görmekten başka çare yok sanırım.

doğlumu düşünüyorum ben.tekbasıma kalıcam.çalışıyorum öğretmenim.ailemden farklı yerdeyim.babasız büyüsün istemiyorum ama adam aramıyoki:evde cok ilgili oğluna.işten gelir hemen oğlunu alır bütün gün onla oynar.banada son dönem iyiydi.ama gecen haftasonu tekrar bilgisayar basına oturması bitirdi herseyi.bugün diyorki nezaman gelicen hiçbirzaman dedim.tamam dedi:sonrada sartlarım var sölemiştim dedim.bende kabul etm,ştim dedi.ama dediğiyle tavırları farklı

:emir_bebek:

eşimi savuncak olsam burda işim ne.seviyorum evet eşimi ama farklıyız.bütün gün bilgisayar oynasa mutlu o.ailesiyle görüşmüyor 2.5 yıldır gitmiyor memleketine.ama tuhaf işte.insan aramazmı bebepğini kac gündür ya.haftasonu evdeym,s.gelip alsana gönlümü.tamam satalım bilgisayarı yapamam sensiz diyor.bunun üstüne arayıp sormuyor.gelmiyor.neymiş bu haftasonu gelcekmiş.

Haftasonuna kadar doya doya oynayacak sonra da size gelirken bilgisayarıyla vedalaşacak,onu çöpe bırakacak öyle gelecek size herhalde.
Bekleyip görmekten başka çare yok sanırım.

eee siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bu durumda eşiniz bebeğini bile aramıyor sorumsuz bir adam belliki eşinizde birsey yok diyenleride anlamadım valla adam bildiğin tuaf:26:

allah diyor boşa gitsin.ama inanın kolay değilmiş.bende napıcağımı bilemediğim için size danışıyorum.abartıyormuyum diyorum.ama abartmıyormuşum anladım arkadfaslar.

benceeeeeeeeeeeee sen halen lohusalığını atamamışsın.eşindede anormal bişey yok.her erkekte aynı sorun olur.bende eşimi boşamaya kalkmıştım yeni doğum yaptığımda.keşke ozaman boşasaymışım diyorum bazen ama yinede sen iyi düşün taşın.erkekler eşleri doğum yaptıktan sonra onlara karşı soğukluk hissediyolar.sorunda bu.sanırım bebek doğunca kıskanıyolarmı ne:S

Konuya cevap verim dedim ama bu yoruma da kayıtsız kalamadım.
kırmızı yeri anlamadım bu eş mi normal oluyormuş?
Mor olan yeride anlamadım, bu tür erkek davranışlarını normal buluyorsanız,
siz neden boşanmaya kalktınız?
Dünyanın en meşakkatli işi çocuk doğuracak anne acısını, uykusunu, varlığını, her şeyini
unutup bebiğiyle varolacak, eşlerde soğukluk olacak.
Sanırım dünya tersine doğru dönmeye devam ediyor:26:

evin içinde oğluna çok ilgili.banada gelir öper aradA FALAN.BİLGİSAYAR OYNAMIYORDU KAÇ AYDIR TAKİ GECEN HAFTAYA KADAR.OYNAMAYA BASLAYINCA SORUN ORDAN CIKTI TARTIŞTIK.20 GÜN ÖNCEDE KÖYE GİTMİŞTİK AİLEMİN YANINA SABAH GİTTİK AKŞAM DÖNCEKTİK.BİZİMKİ GİRDİ ODAYA YATTI.HEP YATIYOR ZATEN.ONDAN TARTIŞTIK.ADAMA MSJ ATTIM 2SAAT ÖNCE NİYE GELMEDİN NİYE ARAMADIN BİZİ DİYE MUTLAKa cvp at de3dim.cvp yok.suan oğlum kucağı8mda uyuyor.ona bakıp ağlıyorum.kuzu7mun ne suçu vardı.

boşan dicem ama ufacık çocuğun var diyenleri hiç anlamıyorum. huzursuz mutsuz bir evlilikte büyüyen çocuklar daha problemli oluyor. bekara boşamak gerçekten kolay ama böyle bir durumda da ben bile hemen boşanmazdım. kadınlar gerçekten hamilelikte daha farklı oluyor. ha şuda var bi adam pc başına oturduysa ve saatlerce kalkmıyosa ondan korkun. yine de biraz zaman tanıyın pişman olcanız bişey yapmayın derim ben....

bir arkadasım 1 yıl sonra eşinin pes3 sevdası yüzünden boşanmak zorunda kalmıştı. bundan kurtulmasını sağlamanız lazım bence

Boşanmak son çare.Önce kendin ve çocuğun için biraz çabalamalısın.Daha doğrusu eşinin çabalamasını sağlamalısın.Kendini geri çek.Üstüne gitme, bişeyler anlatmaya ,paylaşmaya çalışma.Bırak o konuşma ihtiyacı hissetsin.Ama asla soğuk olma.Sorularına güzelce cevap ver bişey anlatırsa ilgiyle dinle.Böyle yapki niye böyle davranıyosun diyemesin.Evden dışarı çıkmıyosa sen dışarısını ona getir.Arkadaşlarınızı çağır eve yemek yiyin oyun oynayın sohbet edin.Kendini bakıma al ayrıca.Hiçbir erkek önünde salınan bakımlı bir kadına hayır demez. (:

Merhaba öncelikle Allah yardımcın olsun.

Seninde imtihanın bu demekkii,lütfen isyan etme..

Benim fikrime gelince diğer arkadaşlarımında söylediği gibi bir süre üzerine gitme bencede..Erkekler yapı olarak daha rahatlar maalesef,bizler daha yuvasına bağlı daha anaç yapıda yaratılmışız diye düşünüyorum ..

Biz sana buradan ne söylersek boş olur çünkü eşinin huyunu suyunu bilen en iyi sensin.Onu bi şekilde çeviricek olanda sensin çeviremesende yani nasıl desem biraz daha seni dinleyen kendi isteklerini yaparken seninde istediğin şeyleri paylaşan biri olması anlamında..

Buraya yazılanların dışında bu sorunun cevabının sende olduğunu hissediyorum ben güzelim.
Ağlamak sızlamakla değil düşünerek ve bol bol Dua edip Allah'tan yuvan için yardım isteyerek çözümü bulacağını inanıyorum ben.

Hepimizin eşlerinde inan bu tip problemler oluyor.Benim eşimde çok ilgisizdir,rahattır,çok ağladım ilk evlendiğim günlerde aylarda ..Sonra yavaş yavaş çözüm yolları aradım kendime..

Sen nasıl akıllı ve zeki çözümler bulabileceğini düşün bence..Boşanmak en son çözüm zaten Dünyada ilk boşanan yada ayrılan (çocuğuyla üstelik) sen olmazsın inan bana canım..

Sevgiler.öperim:68:

Back
X