Merhaba öncelikle Allah yardımcın olsun.
Seninde imtihanın bu demekkii,lütfen isyan etme..
Benim fikrime gelince diğer arkadaşlarımında söylediği gibi bir süre üzerine gitme bencede..Erkekler yapı olarak daha rahatlar maalesef,bizler daha yuvasına bağlı daha anaç yapıda yaratılmışız diye düşünüyorum ..
Biz sana buradan ne söylersek boş olur çünkü eşinin huyunu suyunu bilen en iyi sensin.Onu bi şekilde çeviricek olanda sensin çeviremesende yani nasıl desem biraz daha seni dinleyen kendi isteklerini yaparken seninde istediğin şeyleri paylaşan biri olması anlamında..
Buraya yazılanların dışında bu sorunun cevabının sende olduğunu hissediyorum ben güzelim.
Ağlamak sızlamakla değil düşünerek ve bol bol Dua edip Allah'tan yuvan için yardım isteyerek çözümü bulacağını inanıyorum ben.
Hepimizin eşlerinde inan bu tip problemler oluyor.Benim eşimde çok ilgisizdir,rahattır,çok ağladım ilk evlendiğim günlerde aylarda ..Sonra yavaş yavaş çözüm yolları aradım kendime..
Sen nasıl akıllı ve zeki çözümler bulabileceğini düşün bence..Boşanmak en son çözüm zaten Dünyada ilk boşanan yada ayrılan (çocuğuyla üstelik) sen olmazsın inan bana canım..
Sevgiler.öperim