GECENDE BİLGİSAYAr bağımlısı bir esim var diye konu acmıştım akadaslar.şimdi sizedanışmak istiyorum.biz cok yıprandık eşimle.sorun bir değil iki değil.esim bağımlı bu yüzden antisosyal olduk.ne bir arkadasımız var nede geziyoruz.eşim dışarda mutlu değil.evde oyun oynayınca mutlu.onun dışında ailesi sorun.2yıl önce para istediler.bende vermemek için 9ay direndim.sonunda dayısuından komşusuna hertürlü hakareti yiye yiye verdim parayı.sürekli laf sokmalar bana.boyum kısa EŞİM UZUN.ANNESİ BEĞENMEZ BİRTÜRLÜ.BEN PARA VERMEK İSTEMEYİNCE EŞİMİN TAVIRLARI DELİRTTİ BENİ.AİLESİ BENDEN DOLAYI BÖYLE OLMUŞ FALAN.DİĞER KONU AİLEME İYİYKEN 2YILDIR BİZE GELDİĞİNDE YATar uyur hep hasta hep yorgun.teyzemler falan içli dışlıyız biz< evler yanyana.baĞLIYIZ BİRBİRİMİZE.EŞİM HEP UZAK HEP SOĞUK.UTANIYORUM O YANIMDAYKEN.DİYELİM TARTIŞIRIZ ARAMAZ SORMAZ.BEN KIRILDIYSAM O ONBETER KIRILIR BANA.GÖNÜL ALMAZ.AKŞAMLARI HEP SİYASET YAD futbol izler.beni sallamaz.onun dışında cinsel hayat sıfır.tüp bebekti benim oğlum.o yüzden 1yıldır cinsellikte yok.baska birimi var diyorum.8gündür ailemin yanındAYIM.İLK 3GÜN ARADI SONRADA ARAMADI HİÇ.BUGÜN OĞLAN HASTA DİYE MSJ ATTIM.ÖYLE aRADI SOĞUK SOĞUK KONUŞUYO.2AYLIK EVLADINI HİÇİMİ ÖZLEMEZ İNSAN.HAFTasonu evdeydi gelmedi görmeye aramadıda.allahaskına ne düşünürsünüz ne yaparsınız.aileme dedim boşamcam yapamıyorum diye.sessiz kaldılar.siz olsanız napardınız